Selvityspyyntö ja valmistuminen syksyllä 2019

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Selvityspyyntö ja valmistuminen syksyllä 2019

Re: Selvityspyyntö ja valmistuminen syksyllä 2019

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 07 Loka 2019, 12:58

Hei

Ote opintorekisteristä riittää. Voi olla, että se näkyisi jo Kelassakin, mutta varmemmaksi vakuudeksi.

Jos siis valmistut vuoden loppuun mennessä, vastauksen antaminen ei olisi välttämätöntä. Mutta parempi on, että vastaat. Helpottaa opintotuen uudelleen saamista, jos vaikka joskus vielä täydennät korkeakouluopintojasi ja tarvitset siihen opintotukea.

Ystävällisin terveisin
Ilpo | Kela opintotuki

Selvityspyyntö ja valmistuminen syksyllä 2019

Kirjoittaja Maaria321 » 07 Loka 2019, 12:27

Hei,

sain selvityspyynnön opintojeni edistymisestä taas, sain sellaisen jo syksyllä 2018. Viime vuonna toimitin kelalle allekirjoitetun todistuksen kesken olevasta pro gradu -tutkielmasta ja asia oli sillä kuitattu. Sain kuitenkin juuri tutkielmani palautettua ja lokakuun alussa minulle kirjattiin siitä 40 opintopistettä, minkä pitäisi muiden suorittamieni opintojen kanssa yhdessä riittää tämän vuoden 9 kk opintotukeen.

Otan paperit ulos joulukuussa, joten en tarvitsisi tukea enää kuin loka-joulukuun. Kela pyytää minulta kuitenkin taas liitteeksi todistusta kesken olevasta opintokokonaisuudesta. Opintokokonaisuuteni ei siis enää ole kesken, sillä sain juuri merkinnän lopputyöstäni, mutta maisterinpaperit saan vasta joulukuussa. Tämä merkintä ei ehtinyt Kelan rekisteriin vaikka työstin graduani myös kesällä.

Riittääkö Kelalle tässä tapauksessa esim. ote opintorekisteristä, jossa näkyy lokakuussa suorittamani 40 op pro gradu, vai tarvitaanko tähän joku opettajan/proffan allekirjoittama paperi?

Ylös