Selvityspyyntö opintojen edistymisestä

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Selvityspyyntö opintojen edistymisestä

Re: Selvityspyyntö opintojen edistymisestä

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 22 Loka 2019, 14:42

Hei Lagos-07!

Elokuu on aikaraja sille, jotta palautus olisi ehditty huomioida jo ennen edistymisen seurannan toteutusta. Mikäli tukikuukausi olisi ollut siihen mennessä jo palautettu, ei kirjettä olisi lähetetty.

Voit edelleen palauttaa tarvittavan määrän tukikuukausia. Mikäli opintopisteitä on sen jälkeen riittävästi suhteessa tukikuukausiin, asia on kunnossa. Muista vastata selvityspyyntöön ja ilmoittaa että olet palauttanut opintotukea.

Ystävällisin terveisin
Eveliina | Kela opintotuki

Selvityspyyntö opintojen edistymisestä

Kirjoittaja Lagos-07 » 22 Loka 2019, 11:19

Hei.

Sain selvityspyynnön opintojen edistymisestä, koska keräsin viime lukuvuodelta 2018-19 opintopisteitä 47 kymmentä tukikuukautta kohti. Saamassani vastauslomakkeessa on vaihtoehtona kohta "tukikuukausien palauttaminen", jossa lukee: "Olen palauttanut tai palautan kevätlukukaudelta 2019 opintotukea 20.9.2019 jälkeen". Voinko siis varmasti vielä tässä vaiheessa palauttaa vapaaehtoisesti tuota kevään 2019 tukea, ja onko selvitys sillä selvä? Mietin tätä koska Kelan sivuilla opintotuen palauttamista koskevissa yleisissä ohjeissa taisi lukea, että kevään 2019 tuki pitäisi olla palautettuna elokuun loppuun mennessä. Entä saanko palauttamani tukikuukauden takaisin käytettäväksi myöhemmin?

Ylös