Opintotuki/lainatakaus lakkautus

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Opintotuki/lainatakaus lakkautus

Re: Opintotuki/lainatakaus lakkautus

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 13 Marras 2019, 08:28

Hei!

Eli opintotukesi lakkautettiin riittämättömien suoritusten perusteella? Jos näin on, niin voit hakea opintotukea uudelleen kun olet suorittanut tarpeeksi opintopisteitä, yleensä se on 20 op mitä siihen vaaditaan. Voit kuitenkin vielä tarkistaa tämän päätöksestäsi.

Sillä aikaa kun et vielä ole opintotuen piirissä, niin voit toki jatkaa asumistuen hakemista, ja perheen tilanteesta riippuen selvittää oikeuttasi perustoimeentulotukeen.

www.kela.fi/toimeentulotuki

Ystävällisin terveisin
Joona | Kela opintotuki

Opintotuki/lainatakaus lakkautus

Kirjoittaja ruisleipa12 » 11 Marras 2019, 20:11

Aloitin vuonna 2018 ammattikorkeakoulu opinnot ja ensimmäisenä lukuvuonna en saanut tarpeeksi opintopisteitä, vuonna 2019 syksyllä kun koulut alkoivat taas minut siirrettiin saman alan opiskeluun monimuodossa mutta sillä tavalla että olen nykyisin vuoden 2019 alottavien opiskelijoiden luokassa/mukana eli käyn uudestaan 1.vuoden opinnot ja jatkan tässä ryhmässä. Olen suorittanut tänä syksynä puuttuvia viimevuoden kursseja ja edennyt tavoitteiden mukaisesti tämän ryhmän kanssa. Opintotukeni lakkautettiin ja lainatakaus samalla, asumistukea saan mutta se ei riitä toimeentuloon. Mitä voin tehdä?

Ylös