Ylemmän korkeakoulututkinnon opintotukikuukaudet

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Ylemmän korkeakoulututkinnon opintotukikuukaudet

Re: Ylemmän korkeakoulututkinnon opintotukikuukaudet

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 02 Elo 2021, 08:43

Hei Liisa Opiskelija!

En voi tällä palstalla tarkistaa tietojasi, mutta kertomasi mukaan on todennäköisesti käynyt niin, että Kela on antanut sinulle opintotukipäätöksen ennen kuin Kelaan on saatu tieto siitä, että olet jo suorittanut alemman korkeakoulututkinnon. Todennäköisesti saat lähiaikoina tarkistuspäätöksen, jossa sinulle myönnetään opintotuki ylempään tutkintoon. Myös opintolainan määrä muuttuu tarkistuspäätöksessä, koska takaus myönnettäisiin 9 kuukaudelle, kun se on nyt myönnetty 3 kuukaudelle.

Jos et saa syys-lokakuun aikana tarkistuspäätöstä, tee opintotukihakemus, jolla haet opintotukea ylempään tutkintoon. Ole yhteydessä Kelaan myös, jos haluat jo nostaa syyslukukauden opintolainan.

Ystävällisin terveisin
Else | Kela opintotuki

Ylemmän korkeakoulututkinnon opintotukikuukaudet

Kirjoittaja Liisa Opiskelija » 01 Elo 2021, 01:20

Sain ilmoituksen että minulle on myönnetty opintotuki alemman korkeakoulututkinnon suorittamista varten, vaikka olen suorittanut sen ennen annettua päätöstä. Ilmoituksen mukaan minulla on jäljellä 3 kuukautta enimmäistukiajasta. Olen kuitenkin nyt jo suorittamassa ylempää tutkintoa. Saamani lainatakaus on myös pienempi kuin aiempina vuosina. Täytyykö minun tehdä asialle jotain?

Ylös