Äitiyspakkauksen noutaminen

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Äitiyspakkauksen noutaminen

Re: Äitiyspakkauksen noutaminen

Kirjoittaja Kela-Kerttu » 30 Heinä 2019, 09:46

Hei annika93!

Mikäli päätös äitiysavustuksesta on annettu 18.7., en usko että pakkausta on lähetetty vielä seuraavana päivänä. Kela on todennäköisesti tehnyt tilauksen pakkauksesta sen toimittajalle seuraavana päivänä. Postituspäivä ei ole näkyvissä asiointipalvelussa.

Kesäaikana äitiyspakkausten lähetyksessä on viivettä. Se lähetetään noin kolmen viikon kuluessa tuen myöntämisestä. Saat saapumisilmoituksen kun pakkaus on noudettavissa.

Ystävällisin terveisin
Kela-Kerttu

Re: Äitiyspakkauksen noutaminen

Kirjoittaja Vieras » 29 Heinä 2019, 13:17

Kela lähettää äitiyspakkauksen sinulle Matkahuollon kautta noin kahdessa viikossa sen myöntämisestä. Huom! Äitiyspakkausten lähetyksessä on kesäaikana viivettä. Pakkaus lähetetään noin kolmen viikon kuluessa sen myöntämisestä. Jos ilmoitat äitiysavustushakemuksessa puhelinnumerosi ja annat suostumuksen numeron välittämiseen, saat tekstiviestin pakkauksen saapumisesta. Muussa tapauksessa ilmoitus tulee kirjeenä.

Äitiyspakkauksen noutaminen

Kirjoittaja annika93 » 29 Heinä 2019, 09:17

Hei! Kelan sivuilla näkyy, että äitiysavustushakemukseni on hyväksytty 18.7. ja minulle on lähetetty äitiyspakkaus 19.7. En ole kuitenkaan saanut saapumisilmoitusta tekstiviestillä. Onkohan ilmoitus voinut tulla postitse? Tällä hetkellä en ole kotona ja palaan kotiin vasta 3.8.. Mietinkin, että voiko olla mahdollista, että lähetys ei tällöin enää ole noudettavissa.

Ylös