Elatussopimus paperit

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Elatussopimus paperit

Re: Elatussopimus paperit

Kirjoittaja Kela-Kerttu » 30 Huhti 2019, 10:18

Hei Salais70!

Harmillista että et saanut vielä papereita toimitettavaksi.
Suosittelen laittamaan viestin asiointipalvelun kautta. Kerro siinä, että et ole saanut vielä elatussopimuksia allekirjoitettua välimatkan vuoksi ja laita siihen uusi arvioitu palautus päivä esim. 5.5.2019, näin tiedämme jättää hakemuksen vielä odottamaan liitteitä.

En osaa sanoa keretäänkö hakemuksesi käsitellä siihen mennessä että maksut saisi liikkeelle 10.5.2019 päivänä. Joka tapauksessa huhti- ja toukokuun tuki laitetaan maksuun heti kun päätös on tehty, ei tarvitse odottaa kesäkuun maksupäivään saakka :)

Terveisin
Kela-Kerttu

Elatussopimus paperit

Kirjoittaja Salais70 » 29 Huhti 2019, 19:32

Hei! Meillä elatustuki sopimus vuodesta 2015.Isä asuu Lapissa ja on nollasopimus.Sopimus tehty aina useiksi vuosiksi..nyt en muistanut että tuki loppui 31.3 ja tein omat paperit vantaalla ja isälle Lappiin lähetettiin allekirjoitettavaksi paperit..jotka hän teki 23.4 .Tein hakemuksen Kelaan verkossa ja liitteiden viiminen toimitus tänään 29.4.Enkä vielä saanut papereita lastenvalvojalta.he lupasivat soittaa ja haen samantien ne ..pitääkö tehdä taas uusi elatustukihakemus kelassa ja viivästyy taas kuukaudella rahojen saaminen?sopimus pysyy samana..ei muutoksia..ja saan ne sopimuspaperit parin päivän sisällä..eikö ole mahdollisuutta saada rahoja 10.5??

Ylös