Opintotuki hakemus

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Opintotuki hakemus

Re: Opintotuki hakemus

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 13 Syys 2019, 09:42

Hei vaivaisakka!

Välitän palautteesi eteenpäin foorumin käyttöön liittyen. Voit myös halutessasi avata asiaa tarkemmin ja laittaa tarkemman selvityksen siitä mikä foorumin käytössä on ollut hankalaa. Palautetta voit jättää osoitteessa:
www.kela.fi/asiointi

Yleisen asumistuen laskurin osalta 300€ vähennys tulee automaattisesti, jos tulon laittaa "palkka lisineen" kohtaan. Jos tulon laittaa "keskiarvotulo" kohtaan, niin vähennystä ei tule automaattisesti.

Ystävällisin terveisin
Aki | Kela opintotuki

Re: Opintotuki hakemus

Kirjoittaja vaivaisakka » 12 Syys 2019, 14:44

Hei, hankalaa käyttää tätä foorumia. Kysyisin yleisestä asumistuesta sen verran, että huomioiko laskurinne 300 euron tulonvähennyksen, vai pitääkö se itse ensin vähentää, ennenkuin syöttää palkan laskuriin ? Kiitos etukäteen.

Re: Opintotuki hakemus

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 12 Syys 2019, 14:41

Hei Hakemus32!

Mikäli olet täyttänyt hakemuksen sähköisesti, hakemuksen lopussa pitäisi olla mainittuna tarvittavat liitteet. Jos lisätietoja vielä tarvitaan, niitä voidaan pyytää sinulta tai suoraan oppilaitokseltasi. Palstalla ei voida arvioida mitä lisätietoja sinun tilanteessa tarvitaan ja onko lisätietopyyntö lähetetty sinulle vai koululle.

Syksyisin terveisin
Eveliina | Kela opintotuki

Opintotuki hakemus

Kirjoittaja Hakemus32 » 12 Syys 2019, 10:20

Moi! Hain opintotukea noin kolmeviikkoa sitten sähköisesti teidän toimipisteellä. Nyt netissä lukee, että odottaa oppilaitoksen todistusta. Muistaakseni ei kerrottu, että pitäisi erikseen toimittaa todistus? Saatteko tiedot jostain vai pitääkö todistus toimittaa itse?

Ylös