Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja Kela-Kerttu » 15 Kesä 2020, 08:48

Hei uuvuksissa!

Kertulla ei ole tarkempaa tietoa millä aikataululla tiedot Digi- ja väestötietovirastosta päivittyy. Olen ymmärtänyt että sieläkin voi ruuhkan vuoksi olla viivettä, mutta jos olet ilmoituksen tehnyt niin odotellaan tietoja. halutessasi voit varmistella suoraan sieltä, että mikä on käsittelytilanne muuttoilmoitusten kohdalla.

Terveisin
Kela-Kerttu

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja Vieras » 13 Kesä 2020, 19:37

maistraatin sivulla on ilmoitus,mutta koskeeko myös kelaa.

Koronatilanteen vuoksi osa yrityksistä on keskeyttänyt asiakastietojensa päivittämisen väestötietojärjestelmästä. Varaudu ilmoittamaan muuttunut osoitteesi yrityksille, joiden asiakas olet.

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja uuvuksissa » 13 Kesä 2020, 19:12

Hei!
Olen muuttanut hieman päälle viikko sitten poikaystävän kanssa yhteen, tein osoitteenmuutoksen jo 1.6. (nyt on 13.6.), mutta kelaan ilmoitus ei ole vielä päivittynyt? Olisiko teillä tiedossa, että milloin viimeistään osoitteenmuutos näkyisi myös teillä? Osoitteenmuutos on tehty niin, että myös maistraattiin on tehty ilmoitus, mutta jostain syystä se ei näy vielä sielläkään. Onko teillä tiedossa, että onko maistraatissa jotain ongelmaa tai jotain, kun kerta sielläkään ei näy miltein kahden viikon jälkeen...

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja Kela-Kerttu » 05 Joulu 2019, 15:31

Hei Karsimaton!

Sinun kannattaa kyllä olla vielä osoitetiedon päivittymisestä yhteydessä maistraattiin ja varmistaa heiltä asiaa. Toivottavasti postit saadaan jatkossa kulkemaan oikeaan osoitteeseen.

Ystävällisin terveisin
Kela-Kerttu

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja Karsimaton » 04 Joulu 2019, 19:59

Lähetin muuttilmoituksen 2 vuotta sitten ja lähetinpä toisenkin kerran ihan muutamia kuukausia sitten. Exä saa edelleen Kelan postini eikä oikein tykkää...

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja Kela-Kerttu » 16 Heinä 2018, 14:06

Hei heips00!

Harmillista, että osoite ei ole päivittynyt. Yleensä tiedot päivittyvät nopeasti, mutta emme voi maistraatin puolesta sanoa miksi osoite ei ole vielä muuttunut.

Huomioithan, että etusivulla oleva hakemusten käsittely tilanne ja muistutukset päivittyy vasta kun hakemusta on seuraavan kerran käsitelty. Mikäli siinä kerrotaan odotettavan osoitetietojen päivittymistä, osoite on jo saattanut päivittyä, mutta hakemusta ei ole ehditty vielä sen jälkeen käsitellä.

Terveisin
Kela-Kerttu

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja heips00 » 16 Heinä 2018, 11:55

Moikka! Olen tehnyt yli 2 viikkoa sitten osoitteen muutoksen maistraattiin, mutta se ei ole vieläkään päivittynyt teille? Hakemukset odottaa uutta osoitetietoa, joten miten voi kestää näin kauan päivittyä..?

Re: Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja Kela-Kerttu » 21 Touko 2015, 13:35

Hei leena!

Sinullapas oli hyvä kysymys Kertulle!

Tiedon päivittymisessä maistraatista Kelalle on yleensä muutaman arkipäivän, korkeintaan viikon viive. Hakemukset voi tehdä kyllä aiemminkin vireille jos verkkopalvelu antaa hakemukset vain tehdä. Käsittelijä jää sitten odottamaan osoitetietojen päivittymistä. :)

Keväisin terveisin Kela-Kerttu

Osoitteenmuutos maistraatista viiveellä

Kirjoittaja leena » 19 Touko 2015, 10:28

Olen tehnyt maistraattiin osoitteenmuutoksen mutta se ei näy Kelan asiointipalvelussa. Tämän vuoksi emme voi tehdä äitiys/isyys/vanhempainrahahakemuksia, koska avioparin pitää asua samassa osoitteessa. Miten pitkä viive on odotettavissa, jotta maistraatin tiedot päivittyvät Kelan asiointiin? Omaa osoitetietojaan kun ei Kelan asioinnissa muuttaa.

Ylös