Työvoiman ulkopuolella oleva

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Työvoiman ulkopuolella oleva

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 28 Helmi 2019, 10:47

Hei erhtwrehrh!

Kiitos mielipiteestäsi.

Terveisin
Hanna | Kela työttömyysturva

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja erhtwrehrh » 27 Helmi 2019, 14:01

Jarppa1234 kirjoitti:Tuo kelan vastaus on jo suoraa *******... :(
Kun koko viraston esimiehenä toimii Elli Aaltonen, itsensä alkiolaiseksi keskustalaiseksi ilmoittanut köyhien ja työttömien kansalaisten innokas kurittaja joka köyhiä kurittaessaan, kehtaa vielä itseä krokotiilinkyyneleitä siitä että joutuu näin tekemään.

Tätä on tekopyhyyden määrä Suomessa vuonna 2019. Kaikki käy järkeen kun katsoo minkälaiset arvot, minkälaiset ihmiset ovat yhteiskunnan huipulla. Tämä halveksittava välinpitämättömyyden ja ahneuden kulttuuri, tämä vaivainen yhteiskunnan korttitalo joka pysyy hädintuskin pystyssä kaiken tämän mädäntyvän itsekkyyden keskellä, on syyllinen.

Ahneudesta on tehty hyve, välinpitämättömyydestä välttämättömyys. Jokainen nykyistä yhteiskuntamallia kannattava ihminen kantaa vastuun tästä asiasta. Erityisesti he jotka ovat suoraan vastuussa oman väestönsä kaikista köyhimpien elämän kurjistamisesta, kuten muuan "alkiolainen" Elli Aaltonen.

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 26 Loka 2018, 10:09

Hei Osallisuuttako!

Kiitos palautteestasi. Pyrimme Kelassa kehittämään viestintää jatkuvasti asiakaslähtöisempään suuntaan. Huomioithan että ketju on aloitettu vuonna 2015 ja olemme sen jälkeen kehittäneet toimintamallejamme eteenpäin. Kelassa emme kuitenkaan voi ottaa kantaa Kelan ulkopuolisten organisaatioiden toimintaan vaan ohjaamme asiakasta ottamaan yhteyttä tilanteesta vastaavaan tahoon.

Terveisin
Elina | Kela työttömyysturva

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Osallisuuttako » 23 Loka 2018, 12:23

Hei,

kun valtion virastoissa on koetettu kai viime vuosina kehittää asiakasviestintää, niin luettuani tämän keskusteluketjun ehdottaisin, että tarkastelisitte siellä Kelassa kriittisellä silmällä jonkun oikean asiakas- ja sidosryhmäviestinnän asiantuntijan kanssa noita vastauksianne. Olisi asiaa, jos Kela pyrkisi aidosti auttamaan tietämyksellään kansalaisia/ asiakkaitaan, hyödyntäisi verkoston osaamista jne. Ketään ei auta tuollaiset kiitos kommentista tai hyvää kesää, pahoittelen ja laita palautelaatikkoon viestiä -vastaukset. Heikoilla olevilla ihmisillä ei pidä teettää turhaa työtä, jos Sinä, Kelan työntekijänä voit ottaa asioista selvää ja muutamalla lauseella antaa edes jonkin oikean neuvon tai vinkin. Saatatte olla tekin ylikuormittuneita tai väsyneitä tai sitten osaamisen tasoa vain pitäisi nostaa kouluttautumalla. Toivottavasti saatte siihen tukea työnantajalta. Esimerkiksi tässä ketjussa olisi voinut kertoa, mitä tarkoittaa käsite "työvoiman ulkopuolella oleva" eli ketkä luetaan tuohon ryhmään ja millä perusteilla. Siitä olisi ollut paljon enemmän ja laajempaa hyötyä kuin kysymyksen sivuuttamisesta ja menemällä suoraan vain henkilön tilanteeseen, jolle "ei valitettavasti voida mitään". Ymmärrettävä ja asiantunteva viestintä on kaikkein tärkein osa teidän osaamistanne.

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 18 Loka 2018, 15:00

Hei!

Kiitos kommentista.

Terveisin
Hanna | Kela työttömyysturva

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Vieras » 17 Loka 2018, 15:55

Olisihan se Kela voinut vaikka kehottaa kääntymään sosiaalipalveluiden puoleen? Ei Kelasta ja TE-keskuksesta tämmösiin asioihin saa mitään järjellistä apua tuossa tilanteessa.

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 15 Loka 2018, 15:00

Hei Oikeastiko!

On todella harmillista, jos koet asian näin. Kenelläkään ei ole ollut tarkoitus vitsailla. Jos haluat antaa palautetta Kelasta, voit tehdä sen osoitteessa www.kela.fi/palaute.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela työttömyysturva

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Oikeastiko » 15 Loka 2018, 00:23

No huh huh mikä asenne Kelan vastauksissa. Ajaako Kela tahallaan masentuneita ihmisiä itsetuhoon? Tulee vaan väkisin mieleen tuommoisesta "Kiitos viestistäsi :)))" vastaustyylistä. Kävisi kyllä järkeen valtion näkökulmasta, tulee halvemmaksi kuin tarjota apua.

Voi myös olla, että kyseiset Kelan työntekijät pitivät vastauksiaan hauskoina vitseinä tai kevyinä piikkeinä ilman sen pahempaa tarkoitusperää. Mutta tämä on myös hyvin julmaa masentunutta ihmistä kohtaan, joka voi olla jo jopa itsetuhoinen.

Olen monesti huomannut, että moni Kelan työntekijä on täysin empatiakykynsä menettänyt, väärällä alalla työskentelevä pikku pirulainen. Ei tietenkään kaikki. Epäilisin myös, että työpaikkansa menettää sosiaalialalla rasismisyytöksistä kaikkein helpoiten, joten mielummin kiusataan vaikka kantasuomalaisia masentuneita tai muita mielenterveysihmisiä. Mielestäni valtion virastojen ei tarvitsisi kohdella ketään kehnosti.

Toivotan Kelan pikkupiruille jaksamattomuutta ja ***** KESÄÄ >:( Hyvät, ihmisten asialla olevat Kelan työntekijät, kiitos. Kaikkea hyvää, Tvoiman_Ulkopuolinen! Toivottavasti voit paremmin nyt ja jatkossa.

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 11 Tammi 2018, 15:39

Hei Jarppa1234

Kiitos viestistäsi.

Ystävällisin terveisin
Joona | Kela työttömyysturva

Re: Työvoiman ulkopuolella oleva

Kirjoittaja Jarppa1234 » 09 Tammi 2018, 19:21

Tuo kelan vastaus on jo suoraa *******... :(

Ylös