Työttömyysetuus ja avoin amk

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Työttömyysetuus ja avoin amk

Re: Työttömyysetuus ja avoin amk

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 27 Marras 2020, 09:41

Hei hankala_tilanne!

TE-palvelu tosiaan selvittää, olisiko sinulla oikeus työttömyysetuuteen. He antavat asiasta lausunnon ja sen perusteella Kela tai työttömyyskassa antaa päätöksen työttömyysetuudesta. Sinun kannatata siis olla yhteydessä TE-palveluun.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela työttömyysturva

Re: Työttömyysetuus ja avoin amk

Kirjoittaja Vieras » 26 Marras 2020, 21:23

Työttömyyseturvasta päättää edelleen Te-toimisto,ei kela.Joten ole yhteydessä te-toimistoon joka tekee lausunnon kelaan oikeudesta työttömyysetuuteen.

Työttömyysetuus ja avoin amk

Kirjoittaja hankala_tilanne » 26 Marras 2020, 21:18

Hei, minulla on mahdollisesti hankala tilanne edessä talven aikana. Olen tällä hetkellä töissä ja opiskelen avoimessa AMK:ssa. Olen ollut työttömänä joitain vuosia sitten, ruennut opiskelemaan omaehtoisesti työttömyysetuudella tuettuna (24kk täynnä), tehnyt sen jälkeen töitä ja jatkanut opintoja. Opinto-oikeuteni tuli kuitenkin täyteen ennen kuin kerkesin valmistua, hain uudelleen kouluun, mutta en tullut valituksi. Opinnoit joita nyt suoritan työn ohessa avoimessa AMK:ssa ovat toiselta teknilliseltä alalta, mitä aiemmin opiskelin omaehtoisella työttömyyysetuudella. Työtilanne alallani on tällä hetkellä huonohko, ja pelkään lomautusta/irtisanomista.
Olenko oikeutettu työttömyysturvaan jos jatkan avoimen amk:n opintoja jos minut irtisanotaan? Tiedän, etten voi opiskella enää omaehtoisella työttömyysetuudella, kun aika on täyttynyt. Onko mahdollista tilanteessani, että putoan ns. tyhjän päälle?

Kiitos paljon avuista jo etukäteen!

Ylös