Koulutussopimus ja ansiotyö

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Koulutussopimus ja ansiotyö

Re: Koulutussopimus ja ansiotyö

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 26 Huhti 2019, 10:09

Hei Fender!

Yleinen asumistuki tulee tarkastaa jos tulot muuttuvat annettuun päätökseen nähden. Jos tulot nousevat 400 eur/kk tulee tehdä välitarkastus.

Työmarkkinatuki maksetaan soviteltuna päivärahana jos sinulla on esim. osa-aikatyöstä olevia tuloja. Ilmoita Kelaan tehdyistä työtunneista ja työpäivistä työttömyysajan ilmoituksessa.

Työttömyysetuutta laskettaessa otetaan huomioon kaikki ansiotulosi, jotka ylittävät 300 euron suojaosan. Tämän verran voit siis tienata bruttona eli ennen veroja kuukaudessa ilman, että ansiot vähentävät työttömyysetuuden määrää. Suojaosa on 300 euroa kuukauden sovittelujakson aikana ja 279 euroa, jos sovittelujakso on 4 viikkoa.

Terveisin
Riikka | Kela työttömyysturva

Koulutussopimus ja ansiotyö

Kirjoittaja Fender » 25 Huhti 2019, 13:21

Olen Koulutussopimuksella työpaikalla oppimassa ammattia ja en ole työsuhteessa vaan saan korotettua työmarkkinatukea ja kulukorvausta.Saan myös asumistukea n.100€/kk TE-toimiston mukaan saan tehdä myös palkkatyötä yrityksessä kunhan se ei haittaa koulutusta. Saanko minä tehdä palkkatyötä esim. viikonloppuisin 300€ edestä siten että se ei vaikuta muihin etuuksiin?

Ylös