asumistuki vuorotteluvapaalla

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: asumistuki vuorotteluvapaalla

Re: asumistuki vuorotteluvapaalla

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 04 Marras 2019, 08:49

Hei 123+qwe!

Voit hakea yleistä asumistukea ja kuten edellisessä viestissäkin oli kerrottu, niin kannattaa arvioida tuen määrää laskurin avulla: www.kela.fi/laskurit#asumisen-tuet

Asumistuki päätös tehdään sen hetkisten tietojen perusteella, eli tuloksesi huomioitaisiin vuorotteluvapaan korvaus sille ajalle kun se on tiedossa ja siitä eteenpäin tulot arvioidaan tilanteesi mukaan.

Sinun tulee tehdä asumistukeen välitarkastus jos tulot muuttuvat päätöksessä oleviin tuloihin nähden. Tarkistamisesta on kerrottu hyvin oheisessa linkissä:
www.kela.fi/asumistuen-tarkistaminen

Terveisin
Riikka | Kela työttömyysturva

Re: asumistuki vuorotteluvapaalla

Kirjoittaja Vieras » 03 Marras 2019, 09:54

Vuorotteluvapaa ei vaikuta asiaan eikä ole asumistuen myöntämisen peruste. Asumistukeen vaikuttavat tulosi, asumiskulusi ja ruokakunnan koko. Jos asumiskulut ovat pienet ja asut yksin, on mahdollista ettet saa asumistukea, vaikka tulosi pienenevät palkasta vuorotteluvapaakorvaukseen. Voit tarkistaa suuntaa antavan tilanteesi asumistuen laskurilla. Löytyy Kelan sivustolta tai googlaamalla. Laskuri ei ole tipitarkka ja lopullisesti tilanne selviää vain hakemuksen tekemällä.

asumistuki vuorotteluvapaalla

Kirjoittaja 123+qwe » 02 Marras 2019, 11:21

voinko hakea asumistukea jos jään vuorotteluvapaalle hoitamaan lapsenlastani? miten tuki lasketaan kun kuitenkin osan vuodesta olen saanut palkkaa?

Ylös