Yhteenmuutto

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Yhteenmuutto

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 29 Maalis 2021, 08:58

Hei!

Jos huomaat palstoilla virheellistä neuvontaa, voit lähettää siitä meille palautetta. Tarvitsemme linkin kyseiseen keskusteluun, jotta pääsemme tarkistamaan, mistä on kyse. Palautteen voi välittää kirjoittamalla sen viestillä Kysy Kelasta -palstalle.

Ystävällisin terveisin
Päivikki | Kela työttömyysturva

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Vieras » 26 Maalis 2021, 10:24

Eli opiskelijoiden palstalla kela on neuvonut väärin ja ei korjaa väärää vastausta.

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 25 Maalis 2021, 14:56

Hei!

Avoliitto alkaa, kun kaksi henkilöä muuttaa yhteen ja heidät katsotaan avoliitossa asuviksi. Tämä koskee kaikkia yleisen asumistuen hakijoita.

Avoliitto päättyy, kun avopuolisot muuttavat erilleen. Tämä johtuu avoliiton luonteesta, jossa suhde syntyy yhdessä asumisella. Avoliiton katsotaan kuitenkin edelleen jatkuvan erilleen muutosta huolimatta, jos hakija itse ilmoittaa avoliiton edelleen jatkuvan.

Ystävällisin terveisin
Päivikki | Kela työttömyysturva

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Vieras » 24 Maalis 2021, 15:21

Kyllä ne säännöt on kaikille samat. Tietysti jos vuokrasopimuksessa on molempien nimet, voidaan henkilöiden olettaa asuvan yhdessä.

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Vieras » 24 Maalis 2021, 15:19

Lisään vielä että eikö avoliitossa elävät kuulu samaan ruokakuntaan,kun erillä ei asuta välien rikkoutumisen takia ja molempien nimet on vuokrasopimuksessa?

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Vieras » 24 Maalis 2021, 15:15

Miksi opiskelijoiden palstalla sanottiin että avoliitto huomioidaan vuokrasopimuksen mukaan?Onko opiskelijoille ja työttömille eri säännöt?Eli työttömillä alkaa kun molemmat asuu yhdessä ja opiskelijoilla vuokrasopimuksen alkamiseen mukaan.Miksi näin?

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 24 Maalis 2021, 14:50

Hei Yhteenmuuttajat!

Jos ette ole naimisissa, asumistuki on teille yhteinen siitä alkaen, kun avoliitto alkaa eli muutatte yhteen. Vuokrasopimuksella ei ole merkitystä.

Lakkauta oma asumistukesi siitä alkaen, kun muutat puolisosi luokse. Puolisosi täyttää tarkistushakemuksen.

Hei myös sinulle Vieras! Teemme parhaamme sen suhteen, että kaikki palstat tulisi tarkastettua ja siivottua heti aamusta. Pahoittelut asiattoman viestin viipymisestä palstalla.

Ystävällisin terveisin
Sinikka | Kela työttömyysturva

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Vieras » 23 Maalis 2021, 11:38

Edellinen viesti laitettu aamuyöllä ja kela ei edelleenkään ole poistanut pornolinkkiä.Voitteko ottaa lisää vastaajia jotta ehditte poistaa nuo naisen alapään esittelyt.kiitos

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Ughpuoliso » 23 Maalis 2021, 02:41

Yleensä jos muuttaa puolison kanssa yhteen niin kannattaa ottaa kavereita mukaan ettei puoliso kyllästy. Puolisolla olisi suotava olla tilillä noin 2300 nii ku egee tms?

Re: Yhteenmuutto

Kirjoittaja Vieras » 22 Maalis 2021, 21:43

Kyllä vaikuttaa.Jos sinun nimesi on vuokrasopimuksessa niin kuulutte samaan ruokakuntaan ja asumistuki on teille yhteinen,vaikka toinen muuttaisi myöhemmin samaan asuntoon.Asumistukea voi saada yhteen asuntoon kerrallaan.

Ylös