Erityisavustus

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Erityisavustus

Re: Erityisavustus

Kirjoittaja Kela | asevelvollisen tuet » 03 Elo 2017, 09:33

Hei!

Emme valitettavasti pysty ilmoittamaan euromääräistä rajaa tuplavaunujen hinnalle. Voit selvittää toteutuneet kustannukset sotilasavustushakemuksella ja asia katsotaan tarkemmin käsittelyn yhteydessä.

Terveisin
Tuomas | Kela asevelvollisen tuet

Re: Erityisavustus

Kirjoittaja Vieras » 02 Elo 2017, 22:41

Hei,

kiitos vastauksesta! Voitko antaa arviota, kuinka paljon tukea tuplavaunuhin on saatavilla? Käytettynä ne maksaisivat noin 1000euroa.

Re: Erityisavustus

Kirjoittaja Kela | asevelvollisen tuet » 27 Heinä 2017, 15:07

Hei queen!

Vaunuja ei tarvitse ostaa uusina, mutta käytetyn tavaran ostoksestakin olisi hyvä olla tosite. Ellette virallista kuittia saakaan, voi myyjältä esimerkiksi pyytää vapaamuotoisen kuitin kuten edellinen kommentoija jo ehdottikin. Voit myös tulostaa verkosta tilisiirtokuitin, jos maksu on tehty tilisiirtona.

Mukavaa odotusaikaa!

Terveisin
Heidi | Kela asevelvollisen tuet

Re: Erityisavustus

Kirjoittaja Vieras12 » 27 Heinä 2017, 05:31

Kyllä myyjältä saa kuitin, vaikka ostaakin käyytettynä. Kuittiin vaan, että kuka osti, mitä, mihin hintaan, milloin, kuka möi ja myyjän allekirjoitus.

Erityisavustus

Kirjoittaja queen » 27 Heinä 2017, 00:46

Hei,

avopuolisoni suorittaa siviilipalveluksen 08/2017-08/2018 välisenä aikana. Meille syntyy toinen lapsi syyskuussa 2017, jolloin tulee ajankohtaiseksi ostaa tuplavaunut.

Erityisavustusta haettaessa tulee Kelalle toimittaa kuitti ostetusta tuotteesta. Olemme kuitenkin katselleet vaunuja käytettyinä, jolloin ostosta ei luonnollisesti saa kuittia.

Voimmeko siis ostaa käytetyt vaunut ja saada tukea niiden ostoon, vain täytyykö vaunut ostaa uutena, jos haluamme tukea niiden hankintaan?

Ylös