Fysioterapia/urheiluvamma

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Fysioterapia/urheiluvamma

Re: Fysioterapia/urheiluvamma

Kirjoittaja Kela | sairausetuudet » 13 Syys 2019, 13:08

Hei Fys!

Kela korvaa osan yksityislääkärin määräämien tutkimusten ja hoitojen kustannuksista, jos tutkimukset ja hoidot ovat tarpeellisia asiakkaan sairauden vuoksi. Korvaus on enintään korvaustaksan määrä. Korvaustaksat löytyvät taksaluettelosta. Lisätietoja osoitteessa www.kela.fi/sairaanhoito_tutkimus-ja-hoito.

Fysioterapiasta korvauksia voi hakea jälkikäteen hakemuslomakkeella SV127, mikäli korvausta ei ole annettu suorakorvauksena jo hoitopaikassa. Liitä mukaan hoitopaikan täyttämät lomakkeet lääkärin antamasta hoidosta tai lääkärin määräämästä tutkimuksesta ja hoidosta. Toimita liitteeksi myös vakuutusyhtiön kielteinen päätös, mikäli sinulla sellainen on.

Ystävällisin terveisin
Tiina | Kela sairausetuudet

Fysioterapia/urheiluvamma

Kirjoittaja Fys » 12 Syys 2019, 10:08

Hei!

Korvaako Kela kilpaurheilussa syntyneen vamman fysioterapiakuluja? Vamman takia on tehty leikkaushoito ja vamma vaatii fysioterapiaa, jotta mm. työkyky palautuisi ja urheilu olisi mahdollista. Urheilulajia varten on otettu oma vakuutuksensa, mutta vakuutus ei sisällä fysioterapiakuluja.

Jos Kela korvaa fysioterapiakuluja tässä tapauksessa, millä lomakkeella korvausta haetaan? Lomake SV127 sisältää mahdollisuuden valita vain liikennevahingon tai työtapaturman kustannusten aiheuttajaksi.

Kiitos!

Ylös