kela taksi

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: kela taksi

Re: kela taksi

Kirjoittaja Kela | sairausetuudet » 22 Kesä 2021, 15:11

Hei SK1953!

Terveydenhuollon matkojen omavastuu on 25 €/matka, kunnes matkojen vuosiomavastuu (300€/kalenterivuosi) on täynnä. Tämän jälkeen matkat korvataan kokonaisuudessaan. Matkat korvataan aina lähimpään mahdolliseen hoitopaikkaan, josta tarvittavan hoidon voi saada. On tilanteita, että asiakas voi valinnanvapauden perusteella valita itse perusterveydenhuollon hoitopaikkansa. Tällöin matka korvataan enintään niiden kustannusten mukaan, jotka aiheutuisivat vakinaisesta kotiosoitteesta tehdystä matkasta oman kunnan tai kuntayhtymän pääterveyskeskukseen.

Asiakas voi valinnanvapauden perusteella valita itse erikoissairaanhoidon hoitopaikan. Tällöin matka korvataan enintään niiden kustannusten mukaan, jotka aiheutuisivat vakinaisesta kotiosoitteesta tehdystä matkasta lähimpään yliopistosairaalaan.

Jos valitsee hoitopaikan valinnanvapauden perusteella ja matka sinne on pidempi kuin lähimpään hoitopaikkaan, voi asiakas joutua maksamaan osan matkan kustannuksista itse. Lisää aiheesta: www.kela.fi/matkakorvaus-hoitopaikka.

Ystävällisin terveisin
Tiina | Kela sairausetuudet

kela taksi

Kirjoittaja SK1953 » 22 Kesä 2021, 13:52

Sairastuin eturauhassyöpään asun riihimäellä ja haluaisin mahdolisen hoidon tampereeltä ehkä mahdollinen sädehoitdon
Korvaako kela matkoja

Ylös