Kansaneläke

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Kansaneläke

Re: Kansaneläke

Kirjoittaja Kela | eläke-etuudet » 30 Tammi 2020, 10:06

Hei Moip!

Ikävä kuulla ettet ole saanut asiaasi hoidettua. Voit varata Kelaan myös soittoajan verkkopalvelun kautta, mikäli soittaessasi puhelinpalvelu on ruuhkainen. Jos varaat soittoajan, Kelan palveluasiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Lisätietoja ajanvarauksesta voit lukea osoitteesta: www.kela.fi/varaa-aika.

Ystävällisin terveisin
Tiina | Kela eläke-etuudet

Re: Kansaneläke

Kirjoittaja Moip » 29 Tammi 2020, 11:33

Asiakaspalveluun olisi tarvetta olla yhteydessä, mutta se on kovin hankalaa. "Palvelussamme on ruuhkaa, soita myöhemmin uudelleen" ja tämän jälkeen puhelu katkaistaan. Asiointipalveluun neljä viikkoa sitten jättämääni viestiin ei ole vastattu. Kelan kansaa kommunikointi on valitettavan vaikeaa. Työeläkeyhtiö Varma vastaa viesteihin parissa tunnissa, näin vertailun vuiksi kerrottuna.

Re: Kansaneläke

Kirjoittaja Kela | eläke-etuudet » 29 Tammi 2020, 08:40

Hei, Moip!

Kela odottaa aina työeläkelaitoksen virallisen päätöksen, ennen kuin voi antaa oman päätöksensä kuntoutustuesta. Eläkkeensaajan asumistuen käsittely taas odottaa kuntoutustuen päätöksiä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme jolloin voitaisiin tarkistaa käsittelysi tilannetta.

Ystävällisin terveisin
Riina | Kela eläke-etuudet

Re: Kansaneläke

Kirjoittaja Vieras » 28 Tammi 2020, 09:16

Sen voin ainakin varmuudella kertoa että tuota Eläkkeensaajan asumistuki hakemusta Ei varmasti käsitellä ennen kuin nuo eläke asiat ja summat on selvillä....

Re: Kansaneläke

Kirjoittaja Vieras » 27 Tammi 2020, 17:16

Eikö kelan toimistossa ole työntekijöitä palvelemassa?

Kansaneläke

Kirjoittaja Moip » 27 Tammi 2020, 17:05

Kansaneläke, kuntoutustuen jatkohakemus, on tilassa "Odottaa tietoja työeläkeyhtiöltä". Minulle tuli työeläkeyhtiöltä myönteinen päätös jo ennen joulua. Mitä tietoja Kela odottaa? Tiedän ettet voi juuri minun tietojani tässä avata, mutta juuri minun tietojani en saa mistään, puheluihin tai viesteihin ei vastata. Eläkeläisen asumistukikin on ollut käsittelyssä jo neljä viikkoa. Onko Kelassa ruuhkaa?

Ylös