Toimeentulotuki hakemuksen liitteet

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Toimeentulotuki hakemuksen liitteet

Re: Toimeentulotuki hakemuksen liitteet

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 31 Touko 2019, 10:51

Hei EemilM!

Sähköinen hakemus tosiaan pyytää liitteitä täyttämiesi tietojen perusteella. Koska sinulla ei asumiskustannuksia ole, niin siitä ei erikseen tarvitse minkäänlaista todistusta laittaa liitteenä.

Terveisin
Riikka | Kela toimeentulotuki

Re: Toimeentulotuki hakemuksen liitteet

Kirjoittaja Vieras » 29 Touko 2019, 23:06

EemilM kirjoitti:Hei, tein juuri toimeentulotukihakemuksen ja asiointipalvelu pyytää lähettämään liitteen asumiskustannuksista vaikka laitoin hakemukseen, että asun vielä vanhempien luona ja että asumiskuluni ovat 0e/kk. Miksi pitäisi lähettää liite ja minkälaisen liitteen edes laitan?
Koska kirjoitit hakemukseen summaksi asumiskustannuksista 0e niin hakemus pyytää silloin automaattisesti siitä tositetta. Ei tuohon tarvitse mitenkään reagoida. Jos asia häiritsee niin jätä ensikerralla kyseinen kohta täyttämättä niin järjestelmä ei siitä sitten mitään liitettä pyydä.

Toimeentulotuki hakemuksen liitteet

Kirjoittaja EemilM » 29 Touko 2019, 18:27

Hei, tein juuri toimeentulotukihakemuksen ja asiointipalvelu pyytää lähettämään liitteen asumiskustannuksista vaikka laitoin hakemukseen, että asun vielä vanhempien luona ja että asumiskuluni ovat 0e/kk. Miksi pitäisi lähettää liite ja minkälaisen liitteen edes laitan?

Ylös