Matkat

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Matkat

Re: Matkat

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 16 Touko 2019, 10:32

Hei Vieras!

Ennakkopäätöstä en pysty asiasta antamaan. Voit toimittaa selvityksen hakemuksessa, jossa kerrot tarkemmin minkälaisesta työkykyselvityksestä on kyse ja voit toimittaa matkaliput hakemuksen liitteeksi. Neuvoisin myös pyytämään hakemuksessa, että Kela lähettää ne kunnan käsiteltäväksi, jos niitä ei voida hyväksyä perustoimeentulotuessa.

Jos kyseessä on kuntoutukseen liittyvää työkykyselvitystä, niin silloin sitä voisi olla mahdollista korvata myös perustoimeentulotuesta.

Ystävällisin terveisin
Aki | Kela toimeentulotuki

Re: Matkat

Kirjoittaja Vieras » 15 Touko 2019, 19:45

Seutulippu ei todellakaan ole mitään tavanomaisia lähiliikennemaksuja vaan matkustamista toiseen kaupunkiin. Koska kaupunki on halunnut tämän palvelun näin järjestellä eikä hoitaa asiaa itse niin siinä hyvä peruste kulujen korvaamiseen.

Re: Matkat

Kirjoittaja Vieras » 15 Touko 2019, 17:28

Työkykyselvittelyn matkat katetaan työmarkkinatuen korotusosasta tai sitten voit hakea niihin täydentävää kunnan sossusta.

Työkykyselvittelyn matkakulut ovat tavanomaisia lähiliikenteenmatkakuluja jotka sisältyvät jo toimeentulotuen perusosaan.

Re: Matkat

Kirjoittaja Vieras » 15 Touko 2019, 17:27

Jos Kela ei maksa niin anot täydentävää tukea Kaupungilta. Tämä jos mikä on sellainen syy. Vantaako kyseessä joka ostanut palvelun Helsingistä ?

Matkat

Kirjoittaja Vieras » 15 Touko 2019, 15:02

Saako perustoimeentulotuesta tukea seutulippukustannuksiin kun täytyy asioida Helsingin työkykyselvityksessä useamman kerran muutaman kuukauden sisällä? Miten tulee toimia?

Ylös