opintolaina ja hammaslääkäri lasku

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: opintolaina ja hammaslääkäri lasku

Re: opintolaina ja hammaslääkäri lasku

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 02 Loka 2019, 08:25

Hei!

Kuten vieras olikin maininnut, toimeentulotukea on mahdollista hakea julkisen terveydenhuollon kustannuksiin. Toimeentulotuki on laskelmallinen etuus, mikäli huomioitavat nettotulot ovat pienemmät kuin huomioitavat menot (asumiskustannukset, julkisen terveydenhuollon kustannukset, reseptilääke ostot), voi toimeentulotukea jäädä maksuun. Toimita toimeentulotuki hakemus TO1, liitteeksi tiliotteet kahdelta edelliseltä kuukaudelta ja kaikista huomioitavista laskuista kopiot, jolloin voidaan tutkia oikeutesi toimeentulotukeen.

Ystävällisin terveisin
Riina | Kela toimeentulotuki

Re: opintolaina ja hammaslääkäri lasku

Kirjoittaja Vieras » 30 Syys 2019, 13:29

Voit hakea toimeentulotukea hammaslääkärilaskuun.Kela voi myöntää perustoimeentulotukea suun ja hampaiden hoitoihin liittyviin menoihin, kun hoito annetaan julkisessa terveydenhuollossa.

opintolaina ja hammaslääkäri lasku

Kirjoittaja opiskelijalaskut » 30 Syys 2019, 13:20

Hei, olen opiskelija ja asun omillani tuloni on siis asumistuki. opintotuki ja opintolaina. Ja kun on myönnetty opintolaina joudun itse maksaa kaikki laskuni sähkö,lääkäri yms.. mutta tilanne on se että hammaslääkäri laskuni on niin iso 70e ja taskuuni ei jää muutenkaan niin paljon rahaa vuokran jälkeen. Onko mitenkään mahdollista että kela maksaisi hammaslääkäri laskun?

Ylös