mihin voi valittaa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: mihin voi valittaa

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 29 Loka 2019, 12:18

Hei blom_blom!

Kela ei kustanna matkapaketteja.

Terveisin
Riikka | Kela toimeentulotuki

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja Vieras » 28 Loka 2019, 15:54

Valitettavasti ei kustanna.

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja blom_blom » 28 Loka 2019, 15:29

, toimittaako KELA edullisia matkapakettaja Hollantiin kun eläminen on niin kallista... matkahan olisi yksisuuntainen ja saataisi olla edullinen KELA:lle kun ei tarvitsisi maksella tukia...

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 04 Touko 2018, 15:12

Hei!

Jos päätöksessä on tosiaan tarkistettavaa, voi tehdä muutosilmoituksen. Jos muuten päätös on tuen saajan mielestä virheellinen, voi tehdä oikaisuvaatimuksen.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela toimeentulotuki

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja Vieras » 04 Touko 2018, 12:32

Tehkää ensin muutosilmoitus eli muutospyyntö, ei oikaisuvaatimusta! Oikaisuvaatimuksessa on käsittelyajat yli 3 kk!

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 27 Huhti 2018, 13:47

Hei,

epäilen että tilanteessasi on tehty kuittaus ensisijaisesta etuudesta koska toimeentulotuki on myönnetty odotettavissa olevaa etuutta vastaan. Tällöin etuus on maksettu toimeentulotukena ennakkoon.

Pahoittelen tilannetta ja toivon että asiointisi sujuisi paremmin. Palstalla on vaikea vastata kaikkiin kysymyksiisi mutta puhelinpalvelusta saat henkilökohtaista palvelua.

Ystävällisin terveisin
Katariina | Kela toimeentulotuki

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja yHVhMuGOVS » 27 Huhti 2018, 03:13

Ettekö te lue enää ollenkaan asiakkaitten viestejä?
Ja luuletteko todella, että ihminen voi elää kuukauden 403 eurolla???!! Maksaa tuosta vuokran, sähkön, lääkkeet, netin ja ruuan???!!
Näin todellakin luulette, kun menitte perimään multa koko toimeentulotuen takaisin! Vaikka lupasitte puhelimessa, että kyllähän sitä nyt elämiseen pitää jäädä tietty summa ja ette te peri, kun sen erotuksen vaan. Kissan pyllyt mitä huttua!
Jos olisin saanut tässä kuussa työmarkkinatuen enkä sairaspäivärahaa, olisin saanut 131 euroa enempi, kun nyt sain.
Laitoin jo kaksi viikko sitten viestiä, että tarkastaa tuki uudestaan ja ettehä te voi periä koko summaa takaisin. Mutta ettehän te mitään lue!
Ja ei, en tee ensi kuulle uutta hakemusta. Koska tehän peritte senkin kuitenkin takaisin ja sitten ollaan taas samassa tilanteessa tai jopa pahemmassa, koska sähkölaskun takia summa olisi "normaalia" isompi...
Ja mulla ei todellakaan ole aikaa odottaa viikkoa, jos teen valituksen. Koska eihän se mitään auta!
No, samahan se mulle on. Tehän tykkäätte kyykyttää asiakkaita ja olette varmaan sitä mieltä, että parempihan köyhien on tappaa ittensä tai muuttaa kadulle asumaan. Eihän meillä ole mitään ihmisarvoa. Ei ainakaan tällaisen kohtelun jälkeen!

(Ja muutenkin jo kaksi kertaa valehdeltu, että vammaistukihakemus on laitettu kiireelliseksi, mutta enpä tiedä mikä se teidän kiireellinen oikein on... Tuossa on nimittäin käsittelyaika jo paukkunut aikoja sitten... Mutta eipä tuota kyllä tarvitse käsitellä, kun tehän senkin menette perimään takaisin).

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 25 Huhti 2018, 13:44

Hei ulriik!

Tarkistushakemukset käsitellään yleensä 7 arkipäivän kuluessa. Jos käsittelyssä on mennyt jo melkein kuukausi, sinun kannattaa olla yhteydessä Toimeentulotuki -palvelunumeroomme 020 692 207 (ma-pe klo 9-16) niin selvitämme asiaa.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela toimeentulotuki

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja ulriik » 25 Huhti 2018, 05:14

Miä tein tarkistuspyynnön tämän kuun alussa toimeentulotuken kun sain tiedon että aktiivimalli leikkaa työttömyyspv rahaa. Mitään päätöstä tai vietiä ei asiasta vielä tullut. Onko nyt siis paha ruuhka vai mistä johtuu? Teenkö uuden pyynnön vai odotanko vain?

Re: mihin voi valittaa

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 24 Huhti 2018, 14:45

Hei pime!

Mikäli koet, että toimeentulotuen päätöksesi on tehty virheellisesti, niin voit tehdä oikaisuvaatimuksen Kelaan. Sinun tulee kirjata tarkasti perustelut sille, miksi haet oikaisuvaatimusta. Asiasi käsitellään uudelleen.

Hei AngryAndHungry!

Kuten sinua olikin jo neuvottu, niin toimeentulotuen päätökseen voi hakea tarkistusta, jos työmarkkinatuen määrää on aktiivimallin vuoksi leikattu. Tarkistushakemusten käsittelyaika on 7 arkipäivää.

Terveisin
Kaisu | Kela toimeentulotuki

Ylös