Tukikuukauden takaisinmaksu + opintolaina

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Tukikuukauden takaisinmaksu + opintolaina

Re: Tukikuukauden takaisinmaksu + opintolaina

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 14 Tammi 2019, 11:03

Hei

Olet ymmärtänyt asian oikein. Jos palautat aiemmin saamaasi tukea niin, että sinulla on palautuksen jälkeen suorituksia keskimäärin vähintään 5 opintopistettä opintotukikuukautta kohti, täytät sinulle asetetun ehdon ja voit hakea uudelleen opintotukea.

Jos ehdit tehdä kaiken tuon tammikuun aikana, voit saada opintotukesi uudelleen maksuun tammikuun alusta alkaen. Silloin sinulle myönnetään myös kevätlukukauden lainatakaus tammikuusta alkaen (eli täysimääräisenä).

Ystävällisin terveisin
Ilpo | Kela opintotuki

Tukikuukauden takaisinmaksu + opintolaina

Kirjoittaja Tumeliini » 11 Tammi 2019, 14:43

Hei, opintotukeni lakkautettiin 1.1.2019 opintopisteiden riittämättömyyden vuoksi. Olen käyttänyt 13 tukikuukautta ja opintopisteitä on 61. Tarvitsisin siis 65 op. 13 tukikuukaudelle, että tuki myönnettäisiin uudelleen. Saanko opintotuen uudelleen käyttööni jos maksan yhden kuukauden takaisin, jolloin tukikuukausia on käytetty 12 eli 12x5=60 op. ja minulla on vaadittu määrä opintopisteitä. Myönnetäänkö lainatakaus myös lukuvuoden toiselle erälle, jota en nyt voi nostaa, koska sen määrä pienennettiin takauksesta lakkautuksen yhteydessä?

Ylös