Liian vähän opintopisteitä

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Liian vähän opintopisteitä

Re: Liian vähän opintopisteitä

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 13 Marras 2019, 13:43

Hei opiskelijaa13!

Jos palautat tukea sen jälkeen, kun olet jo saanut selvityspyynnön, sinun pitää vastata selvityspyyntöön ja kertoa selvityksessäsi, että olet palauttanut tukea. Jos sinulta puuttuu 3 opintopistettä, niin yhden tukikuukauden palautus pitäisi riittää. Asia kuitenkin tutkitaan uudelleen selvityksesi ja kokonaistilanteen perusteella.

Jos et suorita lukuvuoden aikana vähintään 20 opintopistettä (vähimmäissuoritusvaatimus), sinun on peruttava tai palautettava koko lukuvuoden tuki. Vähimmäissuoritusvaatimus ei kuitenkaan koske kevätlukukaudella (1.1.–31.7.) alkavan koulutuksen ensimmäistä lukuvuotta eikä myöskään sitä lukuvuotta, jonka aikana opiskelija on suorittanut korkeakoulututkinnon.

Ystävällisin terveisin
Elina | Kela opintotuki

Liian vähän opintopisteitä

Kirjoittaja opiskelijaa13 » 12 Marras 2019, 12:50

Hei,
Nostin viime lukuvuonna 2018-2019 myös kesän ja elokuun tuet, mutta minulla puuttuu 3 pistettä, jotta voisin nostaa koko vuodelta tuet. Nyt sain kelalta viestin, että opintotukeni lakkautetaan, jos en tee selvitystä. Jos palautan yhden kuukauden tuen, jatkuuko opintotukeni normaalisti, eikä minun tarvitse tehdä selvitystä?

Ylös