opintolainahyvitys - mikä aika?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on poissa päältä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: opintolainahyvitys - mikä aika?

Re: opintolainahyvitys - mikä aika?

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 26 Marras 2021, 15:24

Hei!

Laskurilla voit arvioida, voitko saada opintolainahyvityksen, missä ajassa korkeakoulututkinto on suoritettava ja minkä suuruisen hyvityksen voit saada.

Opintolainahyvitys myönnetään yliopistossa suoritetun alemman korkeakoulututkinnon perusteella vain asiakkaan hakemuksen perusteella.

Alemman korkeakoulututkinnon suoritettuasi voit päättää, haetko opintolainahyvitystä vai käytätkö opintolainahyvityksen vasta ylemmän korkeakoulututkinnon suoritettuasi.

Jos haet opintolainahyvitystä kanditutkinnon perusteella, mutta sitä ei sinulle myönnetä, jää sinulle vielä mahdollisuus saada hyvitys myöhemmän korkeakoulututkinnon perusteella.

Ystävällisin terveisin
Sinikka | Kela opintotuki

opintolainahyvitys - mikä aika?

Kirjoittaja Eem » 26 Marras 2021, 11:48

Hei!

Olen suorittamassa kandi + maisteri- opintoja. Nyt olen kandivaiheen lopussa ja minulla on suorittamatta 5op. Olen opiskellut 3 ja puoli vuotta, mikä on opintolainahyvityksen kandivaiheen suoritusaika.

Mietin, että jos viimeisen kurssin suoritusmerkintä menee opettajalta tammikuulle ja saan kandin paperit ulos vasta ensi vuoden puolella, jääkö minulta kandivaiheen opintolainahyvitys saamatta, vai tuleeko hyvitys kokonaisajan perusteella, eli jos saan kaikki opintoni pakettiin kuudessa vuodessa?

Yst. terv. ***

Moderaattori poisti viestistä tunnistetietoja.

Ylös