työmarkkinatuen pienentyminen.

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: työmarkkinatuen pienentyminen.

Re: työmarkkinatuen pienentyminen.

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 07 Touko 2019, 14:35

Hei TonyM!

Aktiivisuusehto koskee kaikkia työttömiä työnhakijoita, jotka saavat työttömyysetuutta. Omais- ja perhehoitajat ja työkyvyttömyyden tai vamman perusteella etuutta saavat työttömät eivät ole aktiivimallin piirissä. Aktiivisuutta ei myöskään edellytetä silloin, jos työkyvyttömyyseläkehakemus on vireillä tai jos on lomautettu lyhyeksi ajaksi. Näissä tilanteissa työttömyysetuutta ei siis vähennetä.

Tarkemmin en osaa palstalla vastata kysymykseesi näkemättä päätöstäsi. Voit kysyä vielä tätä asiaa henkilökohtaisella tasolla lähettämällä viestin asiointipalvelun kautta.

Ystävällisin terveisin
Hanna | Kela työttömyysturva

työmarkkinatuen pienentyminen.

Kirjoittaja TonyM » 07 Touko 2019, 10:50

Hei. kävin tammikuussa aktivointi suunnitelma käynnillä TE toimistossa johon osallistui TE toimiston oma työntekijä sekä helsingin kaupungin sosiaalityöntekijä. keskustelimme muun muassa nyt jo alkaneesta yhdyskunta palvelusta jonka kesto on kahdeksan kuukautta. ja sovimme että tänä aikana minun ei erikseen tarvitsisi osallistua aktiivimallissa mainittuihin tapahtumiin ja työmarkkina tuestani ei tämän 8 kuukauden aikana vähennettäisi korvauksen summaa millään tavalla. kuitenkin viimeisimmän kelan ilmoituksen mukaan on ennakon pidätyksen lisäksi(128e) jäävästä summasta(490e)vähennetty 20%!! vaikka nimenomaan näin ei pitänyt käydä. kyselisinkin nyt syytä siihen miksi työmarkkinatuestani on vähennetty 20%

Ylös