Harjoittelu korkeakoulussa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Harjoittelu korkeakoulussa

Re: Harjoittelu korkeakoulussa

Kirjoittaja Kela | opintotuki » 06 Huhti 2021, 08:51

Hei Okkkkk!

Kuten nimimerkki Vieras on kommentoinut, niin muita etuuksia ei opiskelija voi kertomassasi tilanteessa hakea. Kelan viimesijaisin etuus on toimeentulotuki ja sitä voitte puolisosi kanssa yhdessä hakea, jos tulonne ja varanne eivät riitä välttämättömiin jokapäivisiin menoihin.

Toimeentulotukeen vaikuttavat siis molempien tulot, eikä sitä voida myöntää vain toiselle puolisolle. Tuki on yhteinen samoin kuin yleinen asumistuki. Sivuiltamme löytyvällä toimeentulotuen laskurilla voitte arvioida mahdollista tuen määrää.

Ystävällisin terveisin
Taru | Kela opintotuki

Re: Harjoittelu korkeakoulussa

Kirjoittaja Vieras » 02 Huhti 2021, 14:42

Opintotuen lisäksi muita tukia ei Kelalla ole. Toimeentulotuki on ainoa, mutta sitä teidän pitäisi hakea kumppanin kanssa yhdessä ja molempien tulot huomioidaan.

Harjoittelu korkeakoulussa

Kirjoittaja Okkkkk » 02 Huhti 2021, 14:37

Opiskelen korkeakoulussa ja minulla on tällä hetkellä käynnissä 3 kk:n ajan harjoittelu, joten en voi tehdä sen ohella omia töitä. Saan tällä hetkellä ainoastaan opintotukea kuukausittain ja nostanut tältä keväältä opintolainan. Onko minun mahdollista hakea jotakin tukea, koska siis en tule toimeen nykyisellä tilanteella. Aikuiskoulutustukea en saa kun en ole työelämässä ollut vielä kahdeksaa vuotta. Myöskään asumistukea en saa, koska asun kumppanin kanssa, joka käy töissä. Onko muita vaihtoehtoja?

Ylös