Apurahakauteni päättyy, kuinka toimin?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Apurahakauteni päättyy, kuinka toimin?

Re: Apurahakauteni päättyy, kuinka toimin?

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 14 Tammi 2019, 14:57

Hei Tetukokk!

Neuvoisin sinua ottamaan yhteyttä TE-palveluun. Siellä voidaan selvittää, olisitko oikeutettu työttömyysturvaan vielä opintojesi loppuajan ja voitaisiinko loput opintosi lukea noihin lyhytkestoisiin opintoihin.

Ystävällisesti
Marika | Kela työttömyysturva

Apurahakauteni päättyy, kuinka toimin?

Kirjoittaja Tetukokk » 11 Tammi 2019, 11:31

Hei,

Viimeistelen parhaillani väitöskirjaani, joka valmistuu esitarkastusta varten maaliskuun loppuun mennessä. En kuitenkaan valmistu vielä tuolloin, vaan esitarkastus on kuukausien pituinen prosessi. Lisäksi itse väitöstilaisuuden järjestäminen vie myös oman aikansa. Arvion mukaan esitarkastusprosessi ja väitöstilaisuuden järjestäminen vaativat 3-6 kuukautta ylimääräistä aikaan. Tämän aikaikkunan puitteissa olisin valmistumassa kesä-syyskuun välillä (2019). Ongelmana on kuitenkin se, että apurahakauteni päättyy maaliskuun lopuun mennessä.

Edellisen lisäksi opiskelen täysipäiväisesti eräässä maisteriohjelmassa, josta kevään jälkeen on jäljellä vain gradun kirjoittaminen.

Nyt minua askarruttaa, että kuinka minun tulee toimia? Olenko oikeutettu hakemaan työttömyysturvaa, vai onko minun ensin keskeytettävä opintoni? Vai onko kohdallani mahdollista jatkaa opintojani vuoden alussa voimaan tulleen työttömän lyhytkestoisen opiskelujärjestelyn puitteissa? Tarkennuksena vielä, että minulla ei ole jäljellä yhtään opintotukikuukausia.

Ylös