Asumistuen vuositarkistus

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Asumistuen vuositarkistus

Re: Asumistuen vuositarkistus

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 19 Kesä 2019, 09:41

Hei Kukamuumukamas!

Tarkennuksena vielä, että Kelan asiointipalvelussa vuositarkistus on täytettävissä jo noin 10 viikkoa ennen vuositarkistuksen ajankohtaa.

Ystävällisin terveisin
Elina | Kela työttömyysturva

Re: Asumistuen vuositarkistus

Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 13 Kesä 2019, 14:21

Hei Kukamuumukamas!

Asumistuen vuositarkistuspyyntö lähetään tuen saajalle noin kuukautta ennen vuositarkistuksen ajankohtaa. Jos hakemusta ei palauta ajoissa, asumistuesta annetaan lakkauttamispäätös. Mikäli lakkauttaminen ehditään tehdä, tulee siinä tilanteessa hakea tuki uudelleen.

Vuositarkistuskirjettä ei tarvitse kotiin odottaa, vaan tarkistuksen voi tehdä kätevästi myös verkkoasiointipalvelun kautta. Sinne tieto päivittyy myös noin kuukautta ennen, joten mahdollisesti sinulla se jo näkyy tässä vaiheessa.

Ystävällisin terveisin
Taru | Kela työttömyysturva

Asumistuen vuositarkistus

Kirjoittaja Kukamuumukamas » 12 Kesä 2019, 20:33

Kelan sivuilla todetaan näin: "Kela lähettää sinulle kirjeen ja ohjeet asumistuen vuositarkistuksesta ennen tarkistuksen ajankohtaa." No esim. viime vuonna ei tullut mitään kirjettä eikä ole tullut tänäkään vuonna. Milloin tämän kirjeen on määrä tulla? Itsellä vuositarkistus olisi 1.8. Ajattelin tällä kertaa jäädä odottelemaan kirjettä enkä oma aloitteisesti tarkistele mitään. Mitä tapahtuu jos kirjettä ei tule, enkä tee tarkistusta määräaikaan mennessä?

Ylös