Yleinen asumistuki & Sotilasavustus

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Yleinen asumistuki & Sotilasavustus

Re: Yleinen asumistuki & Sotilasavustus

Kirjoittaja Kela | asevelvollisen tuet » 07 Syys 2020, 09:01

Hei mietimietimieti!

Jos asumistuen päätös muuttuu, tee tarkistushakemus myös sotilasavustukseen. Jos sotilasavustuksen määrä korottuu tarkistuksessa, tarkistus tehdään muutosajankohdasta lukien. Tarkistus voidaan kuitenkin tehdä aikaisintaan hakemiskuukauden alusta, ellei korotukseen aikaisemmalta ajalta ole erityistä syytä. Käsittelijä tutkii tarkemmin hakemuksen perusteella, mistä alkaen tarkistus sotilasavustukseen tehdään.

Ystävällisesti
Maarit | Kela asevelvollisen tuet

Yleinen asumistuki & Sotilasavustus

Kirjoittaja mietimietimieti » 04 Syys 2020, 10:12

Hei!

Saan sijoitusasunnoista vuokratuloja, joista saatava tulo menee käytännössä kokonaisuudessaan sijoituslainojen lyhentämiseen.

Koska olen nostanut aikaisemmin yleistä asumistukea ja tämä sama tuki jatkuu nyt myös armeijan aikana, mietin miten sotilasavustus käyttäytyy siinä vaiheessa, jos minulta peritään yleistä asumistukea takautuvasti pois.

Esimerkki:

Pääomatuloni kasvavat, jotka eivät vaikuta sotilasavustukseen, mutta vaikuttavat taas merkittävästi yleiseen asumistukeen. Jos asumistukea evätään minulta pois, onko minulla oikeus saada takautuvasti tuolta ajanjaksolta sotilasavustuksena asumistuesta evätty määrä, sillä sotilasasvustuksen piiriin se kuuluu?

Ylös