Palkaton tauko työstä - tukea?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Palkaton tauko työstä - tukea?

Re: Palkaton tauko työstä - tukea?

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 07 Loka 2019, 08:53

Hei Taxari!

Kuten toinen keskustelija jo antoikin hyvän vinkin, kannattaa keskustella pankin kanssa lainan maksujärjestelyistä. Toki voit hakea väliaikaisesti toimeentulotukeakin. Asuntolainaa ei hyväksytä menona, mutta lainan korot voidaan hyväksyä. Lisäksi menoiksi hyväksytään muut asumisen ja terveydenhuollon perusmenot.

Voit lukea lisää toimeentulotuesta osoitteessa www.kela.fi/toimeentulotuki. Toimeentulotuen arvion voit laskea osoitteessa www.kela.fi/laskurit.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela toimeentulotuki

Re: Palkaton tauko työstä - tukea?

Kirjoittaja Vieras » 05 Loka 2019, 23:08

Kelalla ei ole tukea tuohon tarkoitukseen eikä asuntolaina vaikuta asiaan mitenkään. Kela ei lainaasi maksa etenkään kun kyseessä on oma huolimattomuus. Ensisijainen tapa helpottaa tilannetta on sopia pankin kanssa lainanlyhennyksen lyhennysvapaasta tai muista maksujärjestelyistä.

Palkaton tauko työstä - tukea?

Kirjoittaja Taxari » 05 Loka 2019, 18:38

Hei!
Jouduin työstäni kolmen viikon palkattomalle vapaalle vastoin tahtoani kun kuljettajalupani vanheni odottamattomasti, omasta inhimillisestä virheestä johtuen. Uuden luvan saaminen kesti n. kolme viikkoa. Onko asuntolainallisen tällaisessa tapauksessa mahdollista saada jotain tukea?

Ylös