Toimeentulotuki liitteet

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Käytössä
[img] on poissa käytöstä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Toimeentulotuki liitteet

Re: Toimeentulotuki liitteet

Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 13 Huhti 2018, 09:47

Hei Kurpitsamyski!

Hakemukseen kannattaa merkitä ne menot, joista on jo lasku tai tosite olemassa. Jos laskuja tulee sitten myöhemmin, ne voi toimittaa erikseen. Laskut huomioidaan sille kuukaudelle menoksi, mikä niissä on eräpäivä.

Vanha sähkölasku ei riitä tositteeksi vaan tarvitaan sen kuukauden lasku liitteeksi, mille haet toimeentulotukea. Voit laittaa asiointipalvelussa viestin ja kertoa, ettei laskut ole vielä tulleet niin hakemus ei turhaan odota niitä.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela toimeentulotuki

Re: Toimeentulotuki liitteet

Kirjoittaja Vieras » 12 Huhti 2018, 13:31

Eihän sitä vanhasta voi liitettä laittaa, kun eiköhän siinä sähkölaskussa oon eri summa. Laitat sen sitten kun se on sulle tullut, 12.päivä.

Toimeentulotuki liitteet

Kirjoittaja Kurpitsamyski » 12 Huhti 2018, 13:24

Hei!

Hain toimeentulotukea seuraavalle kuukaudelle ja laitoin asumismenoihin myös sähkölaskun ja kotivakuutuksen, mutta sähkölaskuhan tulee vasta 12.päivä seuraavaa kuuta niin pitääkö silloin laittaa vanhasta sähkölaskusta liite vai kuinka?
Toinen kysymys kuuluu, että laitoin kotivakuutuksen, mutta tajusin seuraavan laskun tulevankin vasta noin 4 kuukauden päästä. En siis tarvitse sitä varten tukea, riittääkö ettei sitä varten lähetä liitettä vai pitääkö sille kirjoittaa jokin lisäselvitys.

Ylös