Opintotuen selvityspyyntö ja suoritusmerkinnät

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut, Suomessa ja ulkomailla. Opintotuen lisäksi ateriatuki sekä opintolainahyvitys ja –vähennys. Kysy opintojen riittävästä edistymisestä tai enimmäistukiajasta.

Valvoja: Kela | opintotuki

Avatar
Jansku99

Opintotuen selvityspyyntö ja suoritusmerkinnät

Lukematon viesti Kirjoittaja Jansku99 » 22 Loka 2021, 11:03

Hei!
Haluaisin kysyä tuosta opintotuen selvityspyynnöstä, kun tein kesän aikana vielä rästitehtäviä kursseille ja lisäksi kesäkursseja, jotta saan tarpeeksi suorituksia viime lukuvuodelle. Suoritusmerkinnät kursseista tulivat kuitenkin vasta elokuun lopussa ja yksi niistä nyt lokakuun alussa, kun opettajat eivät saaneet merkintöjä näkymään ja muutenkin lomat pitkittivät suoritusmerkintöjen siirtoa. Laitanko nyt siis näistä kursseista tiedot siihen selvityspyyntöön vai miten toimin, jotta nämä tulevat huomioiduksi vielä viime lukuvuoden opintoihin, kun ne eivät vielä olleet siinä opintokertymässä?

Avatar
Kela | opintotuki
Viestit:36478
Liittynyt: 25 Syys 2014, 13:24
Paikkakunta: KELA

Re: Opintotuen selvityspyyntö ja suoritusmerkinnät

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | opintotuki » 22 Loka 2021, 15:21

Hei Jansku99!

Elo- ja lokakuussa merkityt kurssit huomioidaan tosiaan nyt kuluvan lukuvuoden opintopisteiksi, ei enää edelliselle lukuvuodelle. Voit kysyä oppilaitoksestasi, voivatko he muuttaa merkintöjä tai voivatko he antaa tositteen siitä milloin kurssit on oikeasti suoritettu. Voit antaa oman selvityksesi asiaan ja liittää mukaan oppilaitoksen selvityksen. Niiden perusteella sitten katsotaan jatkuuko opintotuen maksu normaalisti.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela opintotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi