Opintotuki

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut, Suomessa ja ulkomailla. Opintotuen lisäksi ateriatuki sekä opintolainahyvitys ja –vähennys. Kysy opintojen riittävästä edistymisestä tai enimmäistukiajasta.

Valvoja: Kela | opintotuki

Avatar
Opiskelija0987

Opintotuki

Lukematon viesti Kirjoittaja Opiskelija0987 » 11 Helmi 2019, 00:07

Hei, jos olen ennen vuodenvaihdetta eli syyslukukaudella saannut 30op. suoritettua mutta en ole nostanut opintotukea tuona aikana vaaan peruttanut tukeni mutta olen nostanut nyt kevät lukukaudella opintotukea ja näyttää tällä hetkellä siltä että en tule saamaan tämän jakson kursseja suoritettua mikä toisin sanoen tarkoittaa sitä etten saa mennä harjoitteluun ensi jaksossa enkä tule saamaan opintopisteitä kevät lukukauden aikana. Tullaanko minilta perimään tuet takaisin vai riittääkö että on kono vuoden aikana saannut esim. 30op. jos on nostanut kevätlukukaudelta ainoastaan opintotukea?

Avatar
Kela | opintotuki
Viestit:32400
Liittynyt: 25 Syys 2014, 13:24
Paikkakunta: KELA

Re: Opintotuki

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | opintotuki » 12 Helmi 2019, 13:43

Hei Opiskelija0987!

Edistymisen seuranta tehdään lukuvuosittain (1.8.–31.7.). Vähimmäissuoritus vaatimus on 20 opintopistettä lukuvuodessa, joka sinulla täyttyykin. Mikäli sinulla on 5 opintopistettä / tukikuukausi niin se on riittävästi.

Lisätietoa: www.kela.fi/opintojen-edistyminen-korkeakouluopinnot.

Ystävällisin terveisin
Hanna | Kela opintotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi