Kaksi opiskelupaikkaa

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut, Suomessa ja ulkomailla. Opintotuen lisäksi ateriatuki sekä opintolainahyvitys ja –vähennys. Kysy opintojen riittävästä edistymisestä tai enimmäistukiajasta.

Valvoja: Kela | opintotuki

Avatar
Foooll

Kaksi opiskelupaikkaa

Lukematon viesti Kirjoittaja Foooll » 02 Kesä 2020, 06:30

Minut on hyväksytty opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Olen aiemmin suorittanut yliopisto-opintoja ja käyttänyt kaikki alempaan korkeakoulututkintoon kuuluvat tukikuukaudet. Mietinkin nyt sitä, että onko minun mahdollista saada enää opintotukea tähän uuteen ammattikorkeakoulututkintoon, jos lopetan yliopistossa opiskelun? Entä jos otan ammattikorkeakoulusta opiskelupaikan vastaan ja jatkan silti edelleen myös yliopistossa opiskelua maisterivaiheeseen, saanko nostaa loput ylempään korkeakoulututkintoon kuuluvat tuet?

Avatar
Kela | opintotuki
Viestit:31990
Liittynyt: 25 Syys 2014, 13:24
Paikkakunta: KELA

Re: Kaksi opiskelupaikkaa

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | opintotuki » 02 Kesä 2020, 15:56

Hei Foooll!

Jos et ole suorittanut ensimmäistä tutkintoasi loppuun, et saa käyttöösi lisää tukikuukausia. Sinulla on käytettävissäsi uuden tutkinnon laajuuden mukaiset tukikuukaudet, joista vähennetään jo käyttämäsi tukikuukaudet. Tarkemmin emme pysty palstalla ottamaan kantaa paljonko sinulla olisi tukikuukausia. Ole tarvittaessa yhteydessä Kelaan viestillä asiointipalvelun kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme, niin voimme tarkistaa aiemmin käytetyt tukikuukaudet.

Ystävällisin terveisin
Hanna | Kela opintotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi