Koulutusinfot ja verkkoluennot

Miten aktiivimalli voi muuttaa työttömyysturvaani? Miten aktiivisuuden ehdot täyttyy? Kysy ja keskustele työttömyysturvan aktiivimallista.

Valvoja: Kela | työttömyysturva

Avatar
Vieras

Koulutusinfot ja verkkoluennot

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 21 Elo 2019, 09:55

Hei,
te-toimiston tapahtumakalenterissa on yllämainittuja tilaisuuksia, käykö sellaiset aktiivisuuden osoitukseksi? Monet ovat vain 1-2 tunnin mittaisia, ja joihinkin tapahtumiin ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Onko nämä kuitenkin päteviä, jos niistä saa osallistumistodistuksen?
Entä kun tälle 3kk jaksolle ei enää löydy riittävän montaa valmennuspäivää, jotka itselleni edes jotenkin sopisivat (joihinkin vaaditaan tiettyjä taustakoulutuksia ja työkokemuksia alalta, joita minulla ei ole), niin katsotaanko aktiivisuutena sekin, että on tällä 3kk jaksolla jo ilmoittautunut seuraavalla jaksolla pidettäviin valmennuspäiviin? Näistäkin tietysti olisi todistuksena sähköpostivarmennukset.

Avatar
Kela | työttömyysturva
Viestit:14599
Liittynyt: 20 Huhti 2015, 15:11

Re: Koulutusinfot ja verkkoluennot

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 21 Elo 2019, 13:38

Hei!

Voit ilmoittaa osallistumisesta osallistumistodistuksella ja asia selvitetään sitten kun työttömyysajan ilmoitusta käsitellään.
Pelkkä ilmoittautuminen ei riitä, vaan osallistuminen pitää tapahtua kyseisellä tarkastelujaksolla, jotta se voidaan huomioida.

Terveisin
Riikka | Kela työttömyysturva
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta http://www.kela.fi/asiointi