Työttömyysajan ilmoittaminen ei ole helppokäyttöistä

Kuinka haen työttömyysturvaa? Paljonko voin saada työttömyysturvaa? Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan? Milloin jätän hakemuksen? Kysy ja keskustele työttömyysturvan hakemisesta.

Valvoja: Kela | työttömyysturva

Avatar
vaikeakayttaa

Työttömyysajan ilmoittaminen ei ole helppokäyttöistä

Lukematon viesti Kirjoittaja vaikeakayttaa » 14 Marras 2019, 18:34

Minusta työttömyysturvailmoituksen täyttäminen on joskus hankalaa. Minulla on todettu lievä hahmotushäiriö. Sitten laitetaan eteen webbisivu, jossa pitää valita yksi vaihtoehto tilanteessa, jossa joillekin päiville saatan olla vaikka TE-toimiston määräämällä kurssilla päivällä ja illalla tehdä kevytyrittäjänä keikan. Lisäksi lisätietoja-kenttä taisi joskus valittaa erikoismerkeistä. Minusta vaikkapa lainausmerkit eivät ole erikoismerkkejä, vaan normaalia suomen kieltä!

Miksi ihmeessä en voisi laittaa ilmoitusta vaikka muodossa
14.11.2019 TE-toimiston järjestämässä koulutuksessa 6 tuntia ja 1,5-tuntia omassa työssä?

Teknisesti tuo olisi aivan hyvin toteutettavissa. Onko kyseessä joku lakipykälä, asetus vai miksi yhdelle päivälle usean tapahtuman ilmoittaminen on tehty niin vaikeaksi? Luulisi, että moni WWW-koodari osaisi toteuttaa tuollaisen ominaisuuden melko vaivattomasti.


Avatar
Kela | työttömyysturva
Viestit:15161
Liittynyt: 20 Huhti 2015, 15:11

Re: Työttömyysajan ilmoittaminen ei ole helppokäyttöistä

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 15 Marras 2019, 15:21

Hei vaikeakayttaa!

Kohtaan voi valita työttömyysajanilmoituksen valikosta "TE-toimiston kanssa sovitussa palvelussa ja työssä". Tunteja ei tosiaan voi erikseen ilmoittaa kyseisellä päivälle, vaan tunnit yhteensä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia. Palautelomakkeella voit antaa palautetta Kelan toiminnasta ja palveluista. Edellisessä viestissä olikin jo linkki palautekanavaan.

Ystävällisin terveisin
Hanna | Kela työttömyysturva
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta http://www.kela.fi/asiointi