Missä on asuntopalvelut?

Kuinka haen työttömyysturvaa? Paljonko voin saada työttömyysturvaa? Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan? Milloin jätän hakemuksen? Kysy ja keskustele työttömyysturvan hakemisesta.

Valvoja: Kela | työttömyysturva

Avatar
HomelessBum
Viestit:1
Liittynyt: 02 Heinä 2020, 15:42

Missä on asuntopalvelut?

Lukematon viesti Kirjoittaja HomelessBum » 02 Heinä 2020, 15:48

Mielestäni on todella tyhmää että kela hoitaa rahojen antamisen mutta kunnan sosiaalipalvelujen pitäisi muka auttaa jotenkin. Otin yhteyttä kunnan sosiaalipuoleen jotta saisin apua asunnon hankinnan kanssa ja vastaus oli: "VAV:lta on vaikea saada asuntoa, oletko hakenut muualta?". Siinä se. Ei ketään kiinnosta jos olet asunnoton, kunhan kela maksaa tilille rahaa.

Miten helv.. te kuvittelette että haen töitä jos ei ole edes asuntoa? Kirjaimellisesti varastan tällä hetkellä kelan työttömyysturvan mukaista rahaa koska en todellakaan ala etsimään töitä ennen kuin saan asunnon jostakin. Myös lääkäriin on kiva mennä, mutta koska hoitosuhde on pitkä niin olisi kiva pitää se saman henkilön kanssa eikä vaihtaa sitä sitten kun saa asunnon.

Ei siinä, eipä kukaan voi asialle vissiin mitään. Asuntoja ei ole riittävästi, ainakaan sellasia mistä ei revitä maksimaalisia voittoja, köh köh Kojamo. Ollaan sitten metässä, ainakin vielä on ihan kivaa. Talvea odotellessa.

Avatar
Vieras

Re: Missä on asuntopalvelut?

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 03 Heinä 2020, 15:10

Valitettavasti täällä Kysy Kelasta palstalla ei sinulle voida asuntoa hankkia.