kuntoutus myönnetty

Miten sairauspäiväraha määräytyy? Miten kauan voin saada sairauspäivärahaa/osasairauspäivärahaa? Voinko opiskella tai tehdä työtä sairauslomalla?

Valvoja: Kela | sairausetuudet

Avatar
simora
Viestit:12
Liittynyt: 11 Touko 2019, 10:57

kuntoutus myönnetty

Lukematon viesti Kirjoittaja simora » 17 Kesä 2019, 22:43

minulle on myönnetty moniammatillinen yksilökuntoutus kestoltaan 16vrk...toteutusmuoto on aikuisen tules-ja reumasairauksien yksilö kuntoutus..hoitava laitos ilmoittaa ajan kohdan .. eli miten toimin kun saan kutsun? mitä kuntoutustukia voin hakea?? ja missä vaiheessa..olentyötön työn hakija ollut noin vuoden ajan...vielä ansiosidonnaisella päivärahalla.

Avatar
Kela | sairausetuudet
Viestit:10816
Liittynyt: 21 Syys 2015, 09:39

Re: kuntoutus myönnetty

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | sairausetuudet » 18 Kesä 2019, 15:06

Hei simora!

Kun osallistut Kelan järjestämälle kuntoutuskurssille tai -jaksolle, hae kuntoutuksen alkaessa kuntoutusrahaa. Kuntoutusraha maksetaan tilillesi kuntoutusjakson päätteeksi, kun toimitat Kelaan tiedon kuntoutuksen toteutumisesta. Pyydä osallistumistodistus kuntoutuksen järjestäjältä. Toimita kuntoutusraha hakemus KU112.

Kela korvaa Kelan kuntoutuksessa käyntien matkakustannuksia. Matkat korvataan ensisijaisesti julkisten kulkuvälineiden kustannusten mukaisesti. Kuntoutusmatkalta on mahdollista hakea matkakorvausta kuntoutuksen jälkeen. Toimita hakemus SV4, liitteeksi tarvitaan kopio myös osallistumistodistuksesta.

Ystävällisin terveisin
Riina | Kela sairausetuudet
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi