lääkärintodistus

Mitä korvataan yksityislääkärin palkkioista tai hammashoidosta? Mitä korvauksia saan lääkkeistä? Mitä matkoja korvataan?

Valvoja: Kela | sairausetuudet

Avatar
kuka korvaa

lääkärintodistus

Lukematon viesti Kirjoittaja kuka korvaa » 30 Tammi 2020, 13:41

KYSYK

Avatar
Vieras

Re: lääkärintodistus

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 30 Tammi 2020, 13:44

Ai kuka korvaa lääkärintodistuksen?

Avatar
Vieras

Re: lääkärintodistus

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 31 Tammi 2020, 09:34

Kela korvaa osan yksityislääkärin kirjoittaman todistuksen tai lausunnon kustannuksista, jos se on annettu sairausvakuutuslain mukaisen etuuden hakemista varten, esimerkiksi lääkkeiden erityiskorvausoikeutta tai sairauspäivärahan hakemista varten. Korvaus on enintään korvaustaksan määrä. Korvaustaksat löytyvät taksaluettelosta.https://www.kela.fi/documents/10180/0/S ... 656cad4693

Kela ei korvaa lääkärinlausuntoja, jotka on kirjoitettu

-ajokorttia
-oppilaitokseen pyrkimistä
- työhöntulotarkastusta
- eläkkeen tai kuntoutuksen hakemista varten.

Avatar
kukiakamuuka

Re: lääkärintodistus

Lukematon viesti Kirjoittaja kukiakamuuka » 10 Helmi 2020, 08:35

Suomessa pärjää niin pitkään ennen kuin sairaustut ja jos sairastut, olet omillasi. Ensin "syöt" vuosikymmenien aikana kovalla työllä hankkimasi omaisuuden ja sitten kun se on syöty lähdet hattu kadessä almuja anomaan sossuun. Me ymmärsimme onneksi realisoida kaiken omaisuuden pois suomesta jo vuosia sitten ja lähdimme maasta kokonaan pois. Voin sanoa, että oli kaukaa viisas päätöis eikä päivääkään ole kaduttanut. Elämä uudessa hyvinvointivaltiossa on aivan eri planeetalta kuin suolessa. Täällä tetveyspalvelut ovat aidosti ilmaisia. Hyvä ilmasto ja kunnon puitteet liikunnalle pitää jo itsessään terveenä. Ei tosiaan kannata maksaa suoleen veroja "tyhjästä" !