Edunvalvontavaltuutus

Voinko saada hoitotukea? Miten saan eläkeläisalennusta? Voinko saada lapsikorotusta?

Valvoja: Kela | eläke-etuudet

Avatar
Jokke2
Viestit:1
Liittynyt: 29 Huhti 2019, 11:08

Edunvalvontavaltuutus

Lukematon viesti Kirjoittaja Jokke2 » 29 Huhti 2019, 11:19

Hei!
Toimin äitini edunvalvojana. Kelalta on tullut lisätietopyyntö: tilinumero edunvalvoja/edunvalvontavaltuutettu sekä kopio edunvalvontavaltakirjasta. Lähetin nämä skannattuina 9.4.2019 Kelan sähköisen asiointipalvelun kautta. Tähän ei ole tullut mitään vastausta.
Nyt viime viikolla tuli sama pyyntö uudestaan. Olen yrittänyt soittaa kirjeessä olevaan numeroon, mutta se on koko ajan ruuhkainen ja pyydetään soittamaan myöhemmin uudestaan.
Koetan nyt tätä kautta saada vastausta siihen, kelpaavatko skannatut asiakirjat, jotka ovat jo Kelan järjestelmässä vai lähetänkö samat uudestaan postitse?
Kiitos etukäteen vastauksesta.

Avatar
Kela | eläke-etuudet
Viestit:5356
Liittynyt: 03 Marras 2015, 10:23

Re: Edunvalvontavaltuutus

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | eläke-etuudet » 29 Huhti 2019, 13:56

Hei, Jokke2!

Liitteiden toimittaminen sähköisesti onnistuu henkilökohtaisten pankkitunnusten kautta, jolloin ne tulevat oikeaan osoitteeseen. Jos olet toimittanut liitteet omien tietojesi kautta omilla pankkitunnuksillasi, ne eivät ole todennäköisesti ohjautuneet äitisi tietoihin.

Neuvosin edelleen olemaan yhteydessä puhelinpalveluumme, niin voidaan katsoa liitteiden tilanne. Voit myös jättää soittopyynnön tai tehdä puhelinajanvarauksen.
www.kela.fi/soittopyynto
www.kela.fi/ajanvaraus

Ystävällisesti
Susanna | Kela eläke-etuudet
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi