Studier utomlands: Australien

Högskolor och yrkeshögskolor i Finland och utomlands. Studiestöd, måltidsstöd, studielånskompensation och studielånsavdrag. Frågor som gäller tillräcklig studieframgång och den maximala stödtiden.

Moderator: FPA | studiestöd

Användarvisningsbild
AAF
Inlägg:0
Blev medlem: 14 dec 2018, 10:26

Studier utomlands: Australien

Oläst inlägg av AAF » 14 dec 2018, 10:36

Berättigar följande utbildning till studiestöd:

Attunga:
Certificate IV in Christian Ministry and Theology

(Enligt http://www.attunga.org/guide följer man Vision International College RTO, och utbildningen är "nationally recognised qualification in Australia")

Användarvisningsbild
FPA | studiestöd
Inlägg:827
Blev medlem: 14 dec 2015, 12:54

Re: Studier utomlands: Australien

Oläst inlägg av FPA | studiestöd » 17 dec 2018, 10:49

Hej AAF!

Tack för din fråga.

För att kunna svara på din fråga behövs mera uppgifter om läroanstalten och utbildningen. Jag råder dig därför att kontakta FPA:s telefonservice för närmare genomgång av ditt ärende.

Rent allmänt kan nämnas att för att du ska få studiestöd för studier utomlands måste studierna vara heltidsstudier och motsvara studier som berättigar till stöd i Finland.

Dessutom måste läroanstalten vara underställd offentlig tillsyn. Det innebär att läroanstalten ska vara berättigad till statsunderstöd, stå under undervisningsmyndigheternas tillsyn eller vara ackrediterad av en ackrediteringsorganisation. Också en privat läroanstalt kan vara underställd offentlig tillsyn.

Vänliga hälsningar

Elisabeth | FPA studiestöd
FPA:s e-tjänster finns på adressen http://www.fpa.fi/etjanst!