tiliote

Kuinka haen toimeentulotukea? Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan? Miten tulot vaikuttavat? Milloin jätän hakemuksen? Kysy ja keskustele toimeentulotuen hakemisesta.

Valvoja: Kela | toimeentulotuki

Avatar
tapsatapsa
Viestit:7
Liittynyt: 22 Elo 2018, 15:00

tiliote

Lukematon viesti Kirjoittaja tapsatapsa » 03 Kesä 2019, 13:57

nostin toukokuun lopussa tililtä ruokarahaa automaatilta.nosto jostain syystä näkyy kesäkuun tiliotteessa.nyt toukokuun tiliote näyttää väärältä.eli toukokuussa olisikin enemmän tilillä rahaa,vaikka näin ei ole.haen kesäkuulle toimeentulotukea.nyt sitten toukokuun tiliotteessa ei näy tuota nostoa.ja toukokuun tili olisin nyt muka plussalla.kuittia en ottannut automaatista,kun ei sillä tee mitään.(harmi).miten tästä selvitään,kun paljon lääkkeitä pitäisi ostaa kesäkuussa.

Avatar
Vieras

Re: tiliote

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 03 Kesä 2019, 19:23

Paein kympin rahanosto ei varmasti mitään toimeentulotukeen vaikuta. Eri asia toki jos nostit useita satoja euroja talteen. Jos nostit toukokuun vikapäivä ison summan käteistä niin varmasti siitä riittää kesäkuun lääkkeieenkin ostamiseen. Viet sitten lääkkeistä kuitit kelaan niin ne lasketaan mukaan kesäkuun menoihin.

Avatar
Kela | toimeentulotuki
Viestit:10976
Liittynyt: 30 Marras 2016, 11:47

Re: tiliote

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 04 Kesä 2019, 10:55

Hei, tapsatapsa!

Laskelmalla huomioidaan kuukauden nettotulot ja varat; esim. etuudet, palkkatulo, pääomatulo, avustukset jne. sekä perustoimeentulotuessa huomioitavat menot.

Yksittäinen pieni rahanosto ei vaikuta lopputulokseen. Anna tarvittaessa hakemuksellasi selvitys tilanteesta.

Ystävällisesti
Susanna | Kela toimeentulotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta http://www.kela.fi/asiointi