Väärät tulot päätöksessä

Kuinka haen toimeentulotukea? Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan? Miten tulot vaikuttavat? Milloin jätän hakemuksen? Kysy ja keskustele toimeentulotuen hakemisesta.

Valvoja: Kela | toimeentulotuki

Avatar
apuatilanteeseen
Viestit:1
Liittynyt: 11 Loka 2019, 14:43

Väärät tulot päätöksessä

Lukematon viesti Kirjoittaja apuatilanteeseen » 11 Loka 2019, 14:49

Hei, olen hakenut toimeentulotukea. Päätöstä lukiessani totesin kuitenkin että olemme saaneet virheellisen päätöksen. Saimme elatusapua lapsen isältä, mutta isä on mennyt nyt armeijaan ja elatusapu on vaihtunut sotilasavustukseen. Saamme siis tällähetkellä sotilasavustusta emmekä elatusapua. Päätöstä lukieassani huomasin että tuloihin oli merkattu että saisimme sotilasavustusta sekä elatusapua mikä ei pidä paikkansa. Pitääkö minun jättää muutosilmoitus vai miten tässä asiassa pitää edetä jotta asia saadaan korjattua. En voinut soittaa teidän puhelinpalveluunnekaan kun se ei hyväksynyt sisään vaan nakkasi pihalle koska teillä on ruuhkaa, eikä soittopyyntöäkään voinut jättää.

Avatar
Kela | toimeentulotuki
Viestit:13635
Liittynyt: 30 Marras 2016, 11:47

Re: Väärät tulot päätöksessä

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 14 Loka 2019, 08:25

Hei apuatilanteeseen!

Voit tehdä asiointipalvelun kautta ilmoituksen asiasta, jolloin jo annettu päätös voidaan tarkistaa. Ilmoituksella selvitetään, onko tulot huomioitu päätökseen oikein.

Ystävällisin terveisin
Taru | Kela toimeentulotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta http://www.kela.fi/asiointi