Toimeentulotukiuudistus

Mihin menoihin haen toimeentulotukea Kelasta ja mihin kunnasta? Voiko Kela välittää puolestani tietoja kuntaan? Kysy ja keskustele Kelan ja kunnan hoitamasta toimeentulotuesta.

Valvoja: Kela | toimeentulotuki

Avatar
Tsekki

Toimeentulotukiuudistus

Lukematon viesti Kirjoittaja Tsekki » 02 Kesä 2020, 08:07

Olisi tällaista kysyttävää että millaisella aikataululla olisi tulossa tämä toimeentulotuen uudistus josta oli ylellä esim uutista? Ei varmaankaan ainakaan ennenkuin vuosi vaihtuu 2022, koska luki uutisessa että työryhmä joka laatii tota uudistus ehdotusta ja sen toiminta aika on nyt toukokuun lopusta 2021 toukokuun loppuun sit tuskin kesken vuoden tulee muutosta, mut ehkä 21 vuoden vaihtuessa 22n tammikuussa niin nää muutokset vois astua voimaan? Toki voi olla yltiöpäist et noin nopeesti tulis muutokset kun sit pitää kuitenki sit työryhmän ehdotusten jälkeen viel lainsäätämis työt hoitaa et ehkä vast 2023 tulis axually noit muutokset sit.. Kiinnostas tietää täst infoa täst aikataulusta jos o mitään hajua tästä.

Avatar
Kela | toimeentulotuki
Viestit:13201
Liittynyt: 30 Marras 2016, 11:47

Re: Toimeentulotukiuudistus

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 02 Kesä 2020, 10:49

Hei Tsekki!

Uudistuksista ja muutoksista tiedotetaan osoitteessa www.kela.fi kun ne ovat ajankohtaisia. Mistään suuremmasta muutoksesta ei ole tässä vaiheessa vielä tietoa.

Ystävällisin terveisin
Niina | Kela toimeentulotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta http://www.kela.fi/asiointi