Tilille "ylimääräistä" rahaa

Mihin menoihin haen toimeentulotukea Kelasta ja mihin kunnasta? Voiko Kela välittää puolestani tietoja kuntaan? Kysy ja keskustele Kelan ja kunnan hoitamasta toimeentulotuesta.

Valvoja: Kela | toimeentulotuki

Avatar
Kela | toimeentulotuki
Viestit:14162
Liittynyt: 30 Marras 2016, 11:47

Re: Tilille "ylimääräistä" rahaa

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | toimeentulotuki » 16 Maalis 2021, 15:38

korotus112kysyy258 kirjoitti:
14 Maalis 2021, 12:39
kuinkas ne plussapallerorahat jotka jäävät sinne kortille kassalla käytettäväksi? nehän eivät näy missään kenellekään ulkopuoliselle vain kortin haltijalle, eikä kela nyt laita asiakkaansa eriarvoiseen asemaan näiden bonusten kanssa, vai osuuskauppako se tässä nyt närästää kelan ohjeiden laatijaa, sikäli jännä koska toimeentulolakihan ei ole muuttunut ainakaan tietääkseni??? kelan ohjeet kyllä muuttuvat noin kolme kertaa kuukaudessa vaikka laki on ollut sama jo vuosia....
Hei korotus112kysyy258!

Tosiaan, toisessa ketjussa olikin tähän jo vastausta annettu eli plussapisteistä kertyvää Plussa-rahaa ei huomioida asiakkaan tulona. Siitä syystä koska sitä ei siirretä asiakkaan tilille samoin kuin S-bonuksia.

K-plussapisteet voi käyttää ainoastaan valitsemassaan K-ryhmän kaupassa ostojen maksamisen yhteydessä ostosten loppusumman alennuksena, mutta S-bonuksilla asiakas voi maksaa mitä tahansa menoja.

Ystävällisin terveisin
Satu | Kela toimeentulotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta http://www.kela.fi/asiointi