Lautanen ja lusikka

Mitä äitiyspakkaus sisältää? Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan? Kysy ja keskustele äitiysavustukseen liittyvistä asioista.

Valvoja: Kela-Kerttu

Avatar
IhmeJuttu

Lautanen ja lusikka

Lukematon viesti Kirjoittaja IhmeJuttu » 25 Huhti 2018, 13:50

Mitenkäs nyt on oikeasti asian laita leijonalautasen ja lusikan kanssa? Nehän piti kai molemmat poistaa pakkauksesta mutta punainen lusikka siellä silti on. Lisäksi ei ole lappua, jossa kerrotaan (oikea) syy lautasen puuttumiselle ja että korvaava tuote on kuumemittari. Lapussa lukee että lautasessa on toimitusvaikeuksia.... Mikä nyt on totta ja miksi se lusikka edelleen on pakkauksessa?

Avatar
Kela-Kerttu
Viestit:27216
Liittynyt: 23 Tammi 2014, 10:58
Paikkakunta: KELA

Re: Lautanen ja lusikka

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela-Kerttu » 26 Huhti 2018, 15:12

Hei!

Tosiaan on käynyt niin että osassa pakkauksista on tullut punainenkin lusikka mukaan. Pelkästään lautanen oli standardien vastainen. Molemmat tuotteet kuitenkin jäivät pakkauksesta pois, koska lautanen ja lusikka kuuluvat samaan settiin.

Osa äitiyspakkauksista oli pakattu jo siinä vaiheessa, kun Kela päätti Eviran kanssa jättää ruokailusetin pois pakkauksesta. Tuotteiden poistaminen valmiiksi pakatuista pakkauksista oli sen verran hidasta, että Kela päätti yhteistyössä tavarantoimittajan kanssa nopeuttaa prosessia siten, että vain tuo lautanen poistetaan. Näin pakkaukset voitiin saada asiakkaille mahdollisimman nopeasti.

Lusikka on täysin turvallinen, ja täyttää kaikki sille asetetut turvallisuusvaatimukset.

Pahoittelen epätietoisuutta asiassa. Tilanne tuli yllättäen kaikille ja olemme toimineet ripeästi ratkaisemalla tilanteen näin.

Kaikesta huolimatta mukavaa kesän odotusta teille!

Ystävällisin terveisin
Kela-Kerttu
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi