viivästymisen syy selvinnyt

Miten sairauspäiväraha määräytyy? Miten kauan voin saada sairauspäivärahaa/osasairauspäivärahaa? Voinko opiskella tai tehdä työtä sairauslomalla?

Valvoja: Kela | sairausetuudet

Avatar
Joonas V

viivästymisen syy selvinnyt

Lukematon viesti Kirjoittaja Joonas V » 04 Syys 2019, 13:07

Hei!

Olen asiaa aikaisemminkin kysellyt mutta nyt kävi ilmi että Keva on ottanut Kelaan yhteyttä jo heinäkuussa mutta tämä ei syystä tai toisesta ole rekisteröitynyt teille.

Asiaa varmaan hoidetaan jo mutta tiedoksi muillekin että on ilmeisesti mahdollista että kelan järjestelmä jollakin tavallaa "hukkaa" tai näyttää tietoja väärin. Jos etuutesi on todella, todella pahasti myöhässä niin kannattaa tiedustella myös tätä vaihtoehtoa. Oma hakemukseni on ollut limbossa lähes kaksi kuukautta.

Jos palstan ylläpito ystävällisesti huolehtii että it-puoli saa asian tietoonsa ja tarkastaa ettei kyse ole teknisestä viasta. Kyse kun voi olla elämästä ja kuolemasta vakavasti sairaiden kanssa.

Avatar
Kela | sairausetuudet
Viestit:10165
Liittynyt: 21 Syys 2015, 09:39

Re: viivästymisen syy selvinnyt

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | sairausetuudet » 05 Syys 2019, 08:24

Hei Joonas!

Kiitos tiedosta. Laitoin palautteesi eteen päin. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia. Palautelomakkeella voit antaa palautetta Kelan toiminnasta ja palveluista: www.kela.fi/palaute

Ystävällisin terveisin
Riina | Kela sairausetuudet
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi