Kelan ohjeiden laillisuus

Voinko saada toimeentulotukea asumismenoihin? Mitä jos rahani eivät riitä elämiseen? Voiko Kelasta saada vuokravakuuden? Kysy ja keskustele eri menojen vaikutuksesta toimeentulotukeen.

Valvoja: Kela | toimeentulotuki

Avatar
Vieras

Re: Kelan ohjeiden laillisuus

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 20 Elo 2020, 10:07

Eipä näissä mitää uutta ole, samat kitinät ja aiheet vuodesta toiseen.

Avatar
Vieras

Re: Kelan ohjeiden laillisuus

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 21 Elo 2020, 10:16

Samat Kelan laittomuudet ja valheet tällä palstalla vuodesta toiseen, sen on nyt aika loppua.
Kela on virkarikollisjärjestö joka kerta toisensa jälkeen valehtelee jopa lain sisällöstä ja vääristelee asioita asiakkaan vahingoksi. Tuo on hyvä tietää kun on Kelan kanssa tekemisissä ja mitään ei kannata uskoa ilman että tarkistaa kaikki asiat jostain muualta. Törkeää ja typerääkin tuollainen Kelan toiminta on jolla se kusee vain omiin muroihinsa kun jää noista tempuista kiinni.

Avatar
Totuus

Re: Kelan ohjeiden laillisuus

Lukematon viesti Kirjoittaja Totuus » 24 Elo 2020, 14:38

Jos te haluatte muutosta Kelan toimintaan, on teidän tiedettävä ensinnäkin tämä: Narsistiset poliitikot ja lainoppineet ajaa omia etujaan virkakoneiston kautta. Virastot saa asianajajien, tuomareiden ja päättäjien suojelun, asianajajat ja poliittinen eliitti taas mainetta, rahaa ja kunniaa. Sitä sanotaan synergiaksi. Sitä sanotaan suomalaiseksi hyvinvoinniksi. Ei kerrota kaikkea, niin kansa saa olla ihan rauhassa tyhmää ja kerätään vaan rahat heiltä päältä pois.

Ette saa mitään aikaan täällä inisemällä, ei heitä kiinnosta teidän huolenne. Mutta aitoa ja oikeaa te saatte sillä aikaan, kun rukoilette Jumalaa ja Hänen oikeudenmukaista kostoaan. Jumala on oikeudenmukainen. Hän kostaa ja on koston Jumala, kuten itse Raamatussaan sanoo. Älkää jääkö kiinni valheisiin, mitä teille tuputetaan virastoista ja valtiolta tai yhtään mistään. Lukekaa, oppikaa.

Jolla korvat on, se kuulee mitä hänelle sanotaan.

Avatar
Vieras

Re: Kelan ohjeiden laillisuus

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 25 Elo 2020, 10:59

"Jolla korvat on, se kuulee mitä hänelle sanotaan."
Tiedä tuosta Jumalasta kostaako ja kenelle, jos on kokoomukselainen tai persu niin kostaa köyhälle.
Ellei yhteiskunta pysty takaamaan kansalaisten laillisia oikeuksia ja rankaisemaan laittomasti toimivia viranomaisia ja virkamiehiä niin ennen pitkää tulee jokin yksityinen taho jonka toimeenpanevia rangaistuksia ei löydy lakikirjasta. Ruotsin- ja Venäjän vallan aikana oli sama tilanne ja silloin ainakin meillä päin väärin toimineita virkamiehiä vietiin metsään missä tiedettiin susilaumojen liikkuvan, sidottiin puuhun kiinni ja luonto hoiti syntyneen ongelman omalla karmealla tavallaan eikä jälikä jäänyt. En suosittele tuon menetelmän käyttöönottoa uudelleen vaikka susikanta on nykyisin aika suuri joten hyvin se sen puoleen teknisesti toimisi.
Kela on kuuro ja sokea omille virheilleen ja laittomuukislleen. Tälläkin palstalla on selvinnyt monien Kelan ohjeiden laittomuus mutta vastaajat eli Kelan virkamiehet eivät ole edes yrittäneet väittää noita ohjeita laillisiksi vaan asista on vaiettu. Vaikeneminen on myöntämisen merkki.

Avatar
Vieras

Re: Kelan ohjeiden laillisuus

Lukematon viesti Kirjoittaja Vieras » 08 Syys 2020, 08:34

Kelan laittomat normit kaatuu viimeistään hallinto-oikeudessa, valittakaa niiden käytöstä.
Tuossa taas yksi tapaus
https://oikeus.fi/hallintooikeudet/hame ... 29337.html