Opintojen edistymisen seuranta

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut, Suomessa ja ulkomailla. Opintotuen lisäksi ateriatuki sekä opintolainahyvitys ja –vähennys. Kysy opintojen riittävästä edistymisestä tai enimmäistukiajasta.

Valvoja: Kela | opintotuki

Avatar
Viimeinen_vuosi

Opintojen edistymisen seuranta

Lukematon viesti Kirjoittaja Viimeinen_vuosi » 16 Elo 2019, 12:43

Hei,

Opinto-ohjaaja lähetti tiedotteen opintojen etenemisen tarkistuksista lukuvuosittain. Tiedotteesta ei selvinnyt, mihin aikaan syksystä Kela tarkistaa viime lukuvuonna kertyneet opintopisteet (1.8.–31.7.). Tarkastetaanko kertyneet pisteet heti lukuvuoden alussa vai vasta myöhemmin syksyllä? Voidaanko alkuvuodesta saatuja pisteitä huomioida viime vuodelle, vaikka suoritus olisi merkitty heinäkuun lopun jälkeen?

Avatar
Kela | opintotuki
Viestit:29795
Liittynyt: 25 Syys 2014, 13:24
Paikkakunta: KELA

Re: Opintojen edistymisen seuranta

Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | opintotuki » 19 Elo 2019, 09:20

Hei Viimeinen_vuosi!

Opintojen edistymisen seurannassa syksyllä 2019 huomioidaan opintosuoritukset, joiden suorituspäivä on 31.7.2019 tai aikaisempi.

Opintosuoritukset ovat mukana seurannassa, jos ne on merkitty korkeakoulun opintosuoritusrekisteriin viimeistään syyskuun loppupuolella ja suorituspäivä on 31.7.2019 tai aikaisempi.

Jos opintosuorituksen suorituspäivä korkeakoulun rekisterissä on 1.8.2019 tai myöhemmin, suoritus ei ole mukana edistymisen seurannassa. Jos opiskelija saa edistymisen seurannan selvityspyynnön lokakuussa, hän voi vastauksessaan selvittää esimerkiksi sellaisia opintosuorituksia, jotka hän on suorittanut keväällä tai kesä-heinäkuussa 2019, mutta jotka on merkitty rekisteriin vasta syyslukukaudella.

Ystävällisin terveisin
Else | Kela opintotuki
Kelan sähköiset asiointipalvelut löydät osoitteesta www.kela.fi/asiointi